dinsdag 7 maart 2017

Weekmenu #10



Oeps....een dag te laat voor het weekmenu.
Het is er gewoon bij ingeschoten *U*
(druk, onrust in mijn hoofd en andere prioriteiten hebben)

1000x mijn excuses, maar hier is hij dan alsnog

Weekmenu #10

Maandag: Sperziebonen, aardappelen en een slavink.

Dinsdag: Lasagne, ik heb HIER een erg lekker recept uitgeschreven.

Woensdag: Kipsalon.
Dit recept staat in het allereerste receptenboek van Lekker en Simpel, maar ook op hun foodblog kan je dit recept (en heel veel andere lekkere en simpele gerechten) vinden. Klik HIER.
Natuurlijk eten wij dit met een zelfgemaakte knoflooksaus.

Donderdag: Kliekjes uit de diepvries.

Vrijdag: Italiaanse ovenschotel.
Ook alweer zo'n lekker gerecht van Lekker en Simpel. 
Klik HIER voor het recept.

Zaterdag: Pannenkoeken.
En dan niet van die kleffe kant en klare pannenkoeken en óók niet uit een kant en klaar beslag flesje.
De lekkerste pannenkoeken maak je gewoon zelf.
Klik HIER voor het recept van oma's pannenkoeken

Zondag: Goulash met rijst.
Ik maakte de Goulash met behulp van een pakje *U* Op een één of ander manier heb ik nog niet een lekker recept zonder toevoeging van het Honig zakje gevonden. Maar misschien heb jij een tip voor een lekker Goulash recept (wel eentje die vol van smaak is)

Lieve Groetjes
Tertia


2 opmerkingen:

  1. Wat goed dat jij steeds een menu voor de hele week bedenkt. Ik probeer dat ook en haal daarvoor alles in huis. Maar in de loop van de week gebeurt altijd iets, waardoor het menu verandert. Dan gebruik ik ingrediënten voor een ander recept en moet ook de volgende dagen de zaken aanpassen. Hoe gaat dat bij jou?
    Helaas kan ik je niet aan een lekker goulashrecept helpen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, dat van de goulash heb ik hetzelfde met hachee. Ook die vind ik het lekkerst met een zakje van Honig. Schreef er zaterdag ook al over op mijn blog.
    Groetjes Marja
    🍝🍝🍝

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!