Pagina's

zondag 15 mei 2016

De lekkerste tortilla wraps "ever".....



Ik kon nog net snel een fotootje maken 
maar voor ik het wist waren alle wraps, de lekkerste wraps "ever" op......
Echt, geloof me, wij hebben hier in Huize Mulder nog niet eerder zo gesmikkeld van een wrap.
Ik deel het recept met jullie

Voor 3-4 personen:

1 pak grote tortillawraps (6 stuks, van de Aldi)
6 trostomaten in blokjes gesneden
teentje knoflook
1 ui, fijngesnipperd
400gr. kipfilet in kleine blokjes gesneden.
Blikje kidney beans (425ml/400gr), uitgelekt
Enchilada seasoning mix van Santa Maria 
2 eetl. tomatenpuree
olijfolie
Geraspte kaas 
IJsbergsla
1 tomaat in kleine blokjes gesneden
fetakaas
(zelfgemaakte) knoflooksaus

Warm de oven voor op 200gr C.
Giet een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit hierin zachtjes de fijngesnipperde uit glazig.
Voeg de in blokjes gesneden tomaten en een geperste knoflookteentje toe.
Schep 2 eetlepels tomatenpuree, de kruidenmix en een kopje water toe en laat dit eventjes pruttelen.
Bak in een andere pan met een scheutje olijfolie de blokjes kipfilet bruin en gaar.
Voeg intussen de uitgelekte kidneybonen bij de tomatensaus en warm door.
Wanneer de kipfilet gaar is voeg je deze bij de tomatensaus.
Haal een tortillawrap uit de verpakking en leg deze op je (schone) aanrechtblad.
Schep hierop enkele lepels van de tomatensaus en rol je wrap op (net zoals een pannenkoek)
Leg deze in een ovenschaal.
Dit doe je hetzelfde met de overige 5 wraps.
Heb je nog een beetje tomatensaus over, verdeel je deze bovenop de wraps.
Bestrooi royaal met geraspte kaas.
Bak de tortillawraps ongeveer 10 minuutjes in de oven tot de kaas gesmolten is.

Serveer met reepjes ijsbergsla, blokjes tomaat, fetakaas en de overgebleven geraspte kaas.
Wij houden niet van een salsa of guacamole dip, dus ik serveerde er zelfgemaakte knoflooksaus bij.
Dit recept kan je HIER vinden.


AAN TAAAFELLLL!!
Eet smakelijk :-)


Lieve Groetjes
Tertia



4 opmerkingen:

  1. Mmm dat ziet er inderdaad heerlijk uit! Ik ga het recept zeker onthouden voor een zomerse dag! Ik vervang alleen de kip voor iets anders (vegetariƫr ;-)). Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit ga ik binnenkort maar eens maken. Het lijkt me heerlijk. Fijne dag, groetjes, Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. kartonnen pannenkoeken, worden ze hier wel eens genoemd, vooral door mij dan, ik ben er niet gek op maar de kids lusten ze wel met vanalles en nog wat erin. Bedankt voor het recept Tertia.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!