Privacy Disclaimer

Deze privacyverklaring is opgesteld om te voldoen aan de Europese Privacywet (AVG)
Omdat er op mijn blog gereageerd kan worden en omdat Blogger bepaalde gegevens registreert ben ik verplicht jullie het volgende te laten weten.


De creatieve wereld van Terray (Tertia Mulder) respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je geeft vertrouwelijk wordt behandeld.
Mocht ik je gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, dan ben ik verplicht je daarvoor je toestemming te vragen.
Ik zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

De creatieve wereld van Terray gebruikt de gegevens van haar bezoekers op de volgende manier:
Gegevens over het gebruik van deze blog en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om het bloggen verder te ontwikkelen en te verbeteren.
* Zo kan ik via Blogger zien uit welk land mijn lezers komen. Interessant om te weten voor mezelf, maar verder doe ik er niets mee.
* Blogger laat mij ook weten via welke browser en welk besturingssysteem je mijn blog leest.
* Ik kan op Blogger ook zien via welke verwijzingssite je mogelijk op mijn blog terecht bent gekomen. Zie je mijn laatste post bijv. via Facebook en klik je vanuit daar door naar hier, dan zie ik enkel dat er een X-aantal mensen via Facebook mijn blog hebben bezocht, maar daar staan geen namen bij.
* Blogger toont mij ook welke posts jullie het interessants vinden, of tenminste welke posts het vaakst gelezen worden.
*Blogger heeft deze informatie verzameld sinds het begin van mijn blog in januari 2010. Deze gegevens worden dus een hele tijd bewaard!
* Als je reageert op een blogbericht, kan ik je Google+-profiel zien (of eender welk profiel) waarmee je reageert. Ik gebruik dit enkel om jou ook eventueel te volgen.

Om te weten:

* Ik verkoop je gegevens niet.
* Ik stuur je geen nieuwsbrieven per mail.
* De creactieve Wereld is een hobbyblog.  Ik blog om anderen te inspireren en voor de leuke interactie met lezers, volgers en medebloggers.
* Soms heb ik een give away op mijn blog waarop je kan reageren. Op deze manier maak je kans om een product te winnen, meestal aangeboden door een winkelier of leverancier/uitgever. De winnaar vraag ik om een emailtje te sturen met je mail en/of adres gegevens. Dit wordt alleen gebruikt om de gewonnen give away naar je op te sturen.
* Via Bloglovin'.com kunnen er mails gestuurd worden als ik een nieuwe blog post en je mijn blog daar volgt. Dit kan je makkelijk wijzigen in je instellingen bij Bloglovin'.com.
* Dit blog is beveiligd tegen hackers (zie "https" in de adresbalk) Toch is het nog altijd mogelijk dat dit blog gehackt zou kunnen worden. De creatieve wereld van Terray is in geval van hacking niet verantwoordelijk voor het gegevensgebruik.

* Je mag me altijd mailen mocht je vragen hieromtrent hebben. Zie contactpagina