maandag 9 mei 2011

Quilten op de camping

Heee Hallo :-)
Jawel ik was er nog wel. Maar dan heerlijk op de camping, even een weekje meivakantie "vieren"
Maar ik heb niet stil gezeten hoor. Hoewel een boek lezen doe je toch écht op een stoel in het zonnetje...tenminste ikke wel hahaha. Een spannend boek was dat. Van Loes den Hollander "Drift leven" Een literaire triller.
Zo spannend dat ik hem bijna in één adem heb uitgelezen. Nu wil ik kijken of ik dit boek met iemand kan ruilen voor een ander boek. Dus heeft iemand een leuk (spannend) boek liggen die uitgelezen is en jij wil dit boek lezen....Ruilen??

Natuurlijk had ik ook mijn quiltbox meegenomen en ik kan je vertellen dat mijn állerlaatste blok van mijn samplerquilt helemaal af is!!Waarom ik er nou zo tegenop zag om dit blok te maken weet ik eigenlijk niet meer. Al die kleine stukjes vond ik eigenlijk wel leuk om aan elkaar te maken en zo ongemerkt, zonder haast te hebben, was 'tie opeens af!
Op de camping ben ik heerlijk aan het puzzelen gegaan met alle blokken. De tafel was precies groot genoeg om alle blokken neer te leggen. Ik heb heel wat zitten schuiven en uiteindelijk ben ik tot dit resultaat gekomen.Tijd om de tussenranden te gaan tekenen en knippen
En zo heb ik dan de eerste rij al aan elkaar zitten!
Lieve Groetjes
Tertia

9 opmerkingen:

 1. Wat is het een prachtige quilt geworden!! En wat leuk dat je dat meegenomen hebt naar de camping. Wij zijn ook een midweek weggeweest en ik had geen naaispullen bij me... nou ik miste het toch wel hoor.
  Wat ik natuurlijk wel mee had, was een lekker dik boek. Jouw idee om je boek te ruilen vind ik goed bedacht alleen kan ik het nooit over m'n hart verkrijgen een boek weg te doen. Stom hé? Ik ben nou eenmaal zo'n boekengek dat ik ze lekker allemaal hou hahaha.
  Maar de tip dat dit een goed boek is, zal ik wel onthouden.
  groetjes, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk hé, zo ongestoord op de camping bezig zijn met de stofjes. De quilt wordt heel erg leuk en ik ben benieuwd naar het eindresultaat.
  Wij zijn in paar dagen in Drenthe geweest en ik heb ook zo heerlijk zitten quilten in de schaduw. Qua boeken kan ik je niet echt helpen. Sinds dat ik aan het quilten ben lees ik steeds minder. Hoezo tijd tekort!!

  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat wordt het een prachtige quilt, en wat heb je
  er veel aan gedaan! Op deze manier doorgaan, en
  hij is af voor je het weet...
  Groetjes van Ageeth Dorsman.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had je gemist. Ha ha. Je laatste blok is erg mooi geworden met al die kleine stukjes.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie quilt gaat dit worden! Hele mooie kleurtjes bij elkaar.
  groetjes van ons allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig blok en wauw!!! wat een prachtige quilt wordt dit, super!
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi laatste blok heb je gemaakt en wat is je totale sampler prachtig geworden. Geweldig om te zien. Mooi boek lijkt het me, soms zijn boeken zo mooi dat je ze in een keer uitleest.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een bijzonder mooie kleuren verwerk je in je sampler. Helemaal mijn stijl. En het laatste blok vind ik een erg leuke verwerking van een log cabin.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Quilten op de camping...Mmmm, niet gek! dat doe ik ook hier iedere dag ( lol) maar wat een prachtge sampler ben je aan bezig! hele mooie zachte kleuren. Benieuwd als hij af is, maar veel quilten op de camping...

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!