maandag 7 mei 2012

Leuke dingen gaan altijd snel voorbij

Onze meivakantie zit er alweer op. Helaas pindakaas, alle leuke dingen gaan snel voorbij.

Maar we hebben niet stil gezeten.
Allereerst moest er natuurlijk op Koninginnedag op de rommelmarkt gestruind worden. Heerlijk is dat om te snuffelen naar rommeltjes en ditjes en datjes.
Zo vond ik een leuke pizzaoventje


Het is een soort van gourmetachtige ding, maar dan om je eigen pizza's te bakken. Hoe leuk is dat!!! Aankomend weekend gaan we dat eens uitproberen.

Aangezien het weer zo ontzettend goed was, hebben we de auto volgeladen en zijn we naar de camping afgereisd.
Nog geen dag op de camping en Raymond "moest" alweer klussen.....Stilzitten kan hij niet.
Samen met Kimberley maakte hij een tuinhekje.


Dit jaar is het ook de bedoeling om de opstap/veranda verder af te maken. Afgelopen week is Raymond begonnen met het beitsen van de palen. Verder hebben we in de bouwmarkten rondgesnuffeld om inspiratie op te doen voor een hek dat we rondom willen. Bij het afdak wordt in ieder geval een deel afgetimmerd om zo de regen buiten te houden. Aan de andere zijde komt er een "hek" van trallis" Schuine latjes, zwart gebeitst. Moeilijk uit te leggen, maar wanneer het klaar is zal ik het resultaat wel laten zien ;-) De rest van de opstap wordt dus oranje-achtig gebeitst. Net zoals de schuur en de pergola.Natuurlijk had ik ook wat patchwork meegenomen. De blauwe rakkers mochten mee, maar liefst 2 hele klosjes zijn erbij gekomen hahaha. Nouja we hebben veelal van onze vrije tijd en de rust genoten!
Helaas is de meivakantie nu voorbij en vandaag pakken we het gewone ritme weer op.
Kind naar school, man aan het werk en ik aan de poets. Maar na gedane arbeid mag ik van mezelf even "chillen" achter de computer.

Via facebook met een bijhorend weblog deed ik inspiratie op.
Ga maar eens kijken bij Ulla's Quilt World

Wauwwww wat een fantastische quilt!
Van haar blog een foto gejat, geleend. (ik weet niet of ze dat goed vind, maar deze quilt moet je gewoon even zien!) Op haar blog kan je nog meer foto's bewonderen van deze beauty!


En na het zien van deze inspirerende tutorial kan je 'm ook zelf makenBinnenkort zal ik mijn vorderingen van mijn samplerquilt weer eens laten zien. Héél langzaam aan begint het op een heuse quilt te lijken ;-)

Lieve Groetjes
Tertia7 opmerkingen:

 1. Als jouw ventje zich verveeld, ik heb ook nog wel het eea aan kluswerk, ik zie een pergola wel zitten, maar dat is me net een tikkie te zwaar werk. Ooh prachtige quilt van Ulla's blog, ga je hem maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor de leuke link!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker een prachtige quilt en wat leuk een pizzaoven. Jullie hebben straks een heerlijke plek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een héél ...(leuk) verhaal !
  Eerst eens bij de quilt gekeken ... inderdaad heel bijzonder ... en wat lief met de (popseleinen) poppen erop :o)! Wat veel volgers heeft ze ... zo komen er nog wel meer bij ... vind ze vast niet erg van die foto :o))
  Fijn dat jullie ook relaxt genoten hebben ... dan gaat de tijd snel ,
  vooral als er dan ook geklst en geshopt moet worden ;o)
  Veel quiltplezier weer ,
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is nog eens een welbestede meivakantie! Jullie troffen het met het weer en komende zomer kunnen jullie genieten van de gedane klussen.
  Je hebt een mooie quiltfoto geleend van Ulla, wat een mooie manier om van je jellyroll gebruik te maken! Bedankt voor de tip.
  Hartelijke groet, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de foto met de prachtige quilt van Ulla. Leuk hoor zo'n pizzaoventje voor op de camping.
  En ja tijd daar ontbreekt het ons allemaal aan. Ik dacht dinsdag maar weer eens wat doen en opeens was het weer vrijdag, geen steek gezet.
  Op naar de volgende week.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!