vrijdag 19 juni 2015

Crochet Along, week 25Verder met week 25, 
want deze 2 toeren zijn eigenlijk het vervolg van week 24.
Kijk maar!Je mag nog een keertje de V-steek (maar dan net andersom) en de 4-stokjes groep gaan haken.
Appel, eitje dus
Alleen zijn de zijdes nu een stukje langer geworden natuurlijk :-)

Hopelijk mag dat de pret niet drukken?Veel plezier en succes!

Lieve Groetjes
Tertia


15 opmerkingen:

 1. Wat een leuke steken weer. Helaas loop ik twee weken achter. Ik ben nog in week 23 aan het haken. Maar mag de pret niet drukken haha. Het word een erg leuke deken. Zo ga nu snel verder met haken zodat ik het kan inhalen. Prettig weekend en bedankt weer voor de goede uitleg en leuke steken iedere week weer. Groetjes Giovanna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben vorige week zaterdag middag *pas* begonnen en nu bezig met week 12, rand 28. Mijn witte wol was op dus het lag even stil maar vanmorgen weer gekocht dus kan weer verder. Vind de steken zo mooi allemaal en het gaat gewoon super snel ook :D DANK jullie wel voor de mooie deken <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel Pink Princess :-)

   Verwijderen
  2. Al weer een boel leuke steken die ik nog te goed heb.ben met mijn 2dekensbij week 20

   Verwijderen
 3. Wat wordt het toch een onwijs leuke deken!!!!!!
  Pluim voor jou en Jolanda. Wat hebben jullie toch veel werk verzet om ons aan zoveel weken het haken te houden. Dank, veel dank!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou daar ben ik nog langggg niet hoor ;-)
  Maar dankjewel weer voor de mooie steken !
  Fijn weekend
  Ik zie dat ook jij een Spaanse reactie hebt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had de Spaanse reactie gezien...het is geen spam maar wat ze precies bedoeld heb ik geen idee van. Zelf Google Translate snapt het niet helemaal hahaha. Fijn weekend Anja!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog een paar leuke steken tegoed ik ben met mijn 2dekens voor mijn kinderen bij week 20.elke vrijdag is weer een verrassing

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ben met zes dekens bezig en moet nog garen (denk ik) bij bestellen. Kan je me vertellen hoeveel weken (of toeren) we nog te gaan hebben, het einde lijkt in zicht, wat ik heel jammer vind. Zodat ik in één keer alles kan bestellen, dit scheelt me verzendkosten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Wineke, wwar haal je de tijd vandaan, ik vind 2 dekens al pittig

   Verwijderen
  2. de eerste twee duren wat langer daarna gaat alles vanzelf, en de ene week haak je langzamer dan de andere maar dat haal je met de "makkelijke toeren" wel weer in, soms heb ik een baaldag en dan kan ik vanaf 7 uur 's morgens tot 's avonds zitten haken, radio aan verder niemand die me stoort heerlijk gewoon.

   Verwijderen
 8. Ik ben inmiddels ook aan de tweede deken begonnen. Maar zes !!! tegelijk is een beetje veel van het goede. Mijn eerste deken loopt op schema.....met de tweede ben ik bij week 8.
  Bedankt maar weer voor het ' voorhaken' .

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nu ik het haken weer heb opgepakt kon een deken van jullie natuurlijk niet achter blijven. De deken van vorig jaar wordt ook nog gemaakt, daar heb ik ook erg veel zin in. Dank jullie wel voor alle goede zorgen, zodat wij allemaal een prachtig eind resultaat kunnen hebben. Er gaat veel (voorbereidings)werk in zitten en dat waardeer ik zeer.
  Groetjes Miek

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is dit leuk om te doen en wat is het duidelijk beschreven! Ik heb eerst een blokkendekentje afgemaakt en ben nu bij week 7. Via onze kerk haak/brei ik voor het goede doel. We krijgen al ons garen! We hebben mutsjes gebreid voor India (Save the children), dekens en mutsen gemaakt voor Roemenië en nog veel meer. Momenteel worden er knikkerzakken en pennenzakken gemaakt voor een actie 'Schoenendoos'. Ik weet niet hoe groot ik deze deken ga maken, want het wordt een kinderdeken, maar daarna ga ik die van vorig jaar maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!