woensdag 10 mei 2017

Hygge Cal week#9

En toen was er pardoes een week voorbij.
Veel meer dan alleen aan de Hygge cal en de blaadjessjaal haken doe niet.
Vandaar dat het wat stiller op mijn blog is :-( 


Gisteren, op mijn vrije dag, scheen de zon heerlijk!
Eigenlijk stond er "keukenkastjes schoonmaken" op het programma, maar haken aan de Hygge sjaal leek mij een veel beter plan ;-)  Heerlijk buiten aan de tafel met een kopje koffie binnen handbereik en de borduurnaald
Ik schoot lekker op met week 9!


De afwisseling van een aantal toeren vasten haken, gecombineerd met het borduren en het haken van de seperator vind ik heerlijk. Geen lange middenstuk meer om te borduren, maar juist de afwisseling van de verschillende technieken vind ik erg leuk. 
Inmiddels loop ik iets van drie weken achter.....het zij zo...ik haak lekker op mijn eigen tempo verder, maar ik probeer wel elke week het achterstallige huiswerk bij te houden.
De bloemen zijn mooi gelukt!
Dus door met week 10 :-) 


Lieve Groetjes
Tertia

7 opmerkingen:

 1. Mooi!!!
  Lijkt mij erg leuk om te doen,..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij word zo mooi! Ach en wat geeft het dat het wat langer duurt. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geeft volgens mij niets dat het wat langer duurt en aan 2 projecten werken kan meer als genoeg zijn. Vergeet niet dat je ook van baan bent veranderd, daar moet je ook aan wennen. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is ook geen race toch. Lekker op je eigen gemakje. je hygge wordt erg mooi. En met dit mooie weer kunnen de keukenkastjes best nog wel even wachten tot het gaat regenen..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon lekker doorgaan met haken en borduren. Het gaat om het mooie eindresultaat en niet om zo snel mogelijk klaar te zijn. De bloemen zien er mooi uit.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haken of keukenkasten kuisen.....ik zou ook wel weten wat te kiezen hoor...en verder gewoon je eigen tempo volgen Tertia, het moet wel leuk blijven hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goede keuze gemaakt hoor, zou ook liever haken toch. Je sjaal word erg mooi, heb er deze week ook een in het echt bewonderd. Al word die niet erg lang he hoorde ik al klagers............liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!