woensdag 6 juli 2011

Uithuilen en opnieuw beginnen.

Ik heb de afgelopen dagen mijn quilt niet meer aangeraakt.
Uithuilen en opnieuw beginnen.....
Vele lieve reacties en tips heb ik wederom gekregen. Wat is bloggen toch fantastisch!! Dank jullie allemaal :-)

Ohhh en met mijn quilt gaat het wel goed komen hoor. Nieuwe ideetjes voor het doorpitten zijn er al. Maar eerst ga ik me even helemaal storten op het Round Robin project!
Voor je het weet is het alweer 1 augustus en voor die tijd moeten de randjes klaar zijn. En de vakantie is ook al in zicht.

Om mijn frustratie te verzachten heb ik bij de quiltkoffer een paar schattige FQ van Moda gekocht. Hopelijk brengt de postbode ze vandaag nog.

En soms kom je tijdens het "surfen" op internet iets heel moois tegen.
Bij Atelier Hartendief start per september van dit jaar een leuke mysterie BOM. Ik ben er als een huis voor gevallen en omdat ik nog niet genoeg projectjes heb ga ik meedoen!

"Bless this Home" heet dit project en duurt 8 maanden. Wat lijkt mij het spannend om elke maand een zachte envelop op de deur mat te vinden.
Voor meer informatie en inschrijven voor deze BOM **KLIK**
Dit huisje is alvast een voorproefjeLieve Groetjes
Tertia

7 opmerkingen:

 1. Je hebt groot gelijk om wat stofjes
  te bestellen; niets zo heerlijk als
  nieuwe aai-lapjes! En die BOM ziet
  er erg leuk uit; ik hou ook wel van
  dat primitieve. Maar er ligt al zo
  veel, wat nog af moet....
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke mysteriebom, alvast veel voorplezier. En wat heerlijk om van die mooie lapjes te bestellen altijd leuk om te doen en van te genieten. Straks gaat het quilten aan je sampler vanzelf weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen zeg, dat het quilten niet zo lukt. Maar je gaat met een superleuke BOM meedoen! Ik heb hem ook gezien, maar ik heb nog teveel projecten liggen die af moeten....Ben benieuwd hoe die BOM er helemaal uit gaat zien. En het quilten..gewoon even laten rusten en dan weer met volle goede moed eraan verder! Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Tertia,
  Heerlijk als je nog kunt zeggen heb nog niet teveel projecten!!!
  Lijkt me een leuke bom.
  Misschien een idee voor je quilt golvende lijnen die elkaar kruisen en dan een soort ovaal vormen zijn hele fijne vormen als je pas aan het quilten bent.
  Niet opgeven hoor, blauw wegwassen en opnieuw beginnen ieder steekje is er een!
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Had jij wel mooi een goede reden om weer lekker wat lapjes te kopen hé? En met die quilt van jou komt het vast helemaal goed hoor.
  Wat een leuke BOM lijkt me dat!! Ik ben benieuwd hoe die er in z'n geheel uit komt te zien.
  groetjes, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahahhaa, lukt een quilt goed, dan kopen we nieuwe lapjes als beloning.En lukt ie niet zo goed, dan kopen we troostlapjes!!!
  groot gelijk hoor...en wat een leuke bom!
  Als ik het even niet meer weet met een quilt hang ik em goed in het zicht op......door er iedere keer bij het langslopen mee geconfronteerd te worden, gaat me altijd ineens een lichtje op en dan heb ik de oplossing!!
  Ben ik goed quiltgek of goed quiltgek ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Even bijkomen van de frustratie, wist je overigens dat het blauw er uit vliegt door even te spuiten met de plantenspuit? En ik denk ook wel dat je bloeenrandje te ingewikkeld is om door te quilten, te pietepeuterig, zeker als je niet zo veel er varing hebt. Misschien een iets grover patroon kiezen. Het is mijn ding ook niet, maar het komt vast goed!

  Groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!