woensdag 2 oktober 2013

Pilaf

"Raymond mocht kiezen, dus eten wij Pilaf met witte rijst"



Zette ik gisteren op facebook :-)

De reacties waren :
Ziet er lekker uit!
Eet smakelijk
Heerlijk
Wat kan jij toch lekkere gerechten klaar maken!
Mag ik het recept!

TUURLIJK mag je het recept!

Voor 4 personen:

500gr. Kipfilet in blokjes
3 grote uien
6 eetl. ketjap
3 theel sambal ( ik heb ietsjes minder gedaan)
1 teentje knoflook (ik deed er 2 flinke in)
1 groot blik tomatenpuree, of 2 kleintjes ;-P
1 blik perziken

Kipfilet in een pan met wat olie of boter bakken.
Uien snipperen, knoflook fijn snijden en meebakken.
Ketjap, sambal en tomatenpuree erbij doen, plus het sap van de perziken.
Goed doorwarmen!
Perziken in kleine stukjes snijden en ca. 5min. mee laten warmen.
Lekker met rijst en sla of doperwtjes!

Eet Smakelijk!!!!!

Lieve Groetjes
Tertia

7 opmerkingen:

  1. lekker, zo maak ik hem ook ongeveer, alleen maak ik het vaak met rundgehakt. soms met kleine balletjes, maar als ik echt lekker snel wil zijn, dan rul ik het gehakt. Soms gaan er ook nog champignons door.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er echt lekker uit.
    Bedankt voor het recept, gaan we zeker binnenkort eten.
    Enne......ik had nog iets van je overgenomen.
    Je gehaakt blokje van je vorige berichtje.
    Vond het zo mooi. Maak er een babydekentje.
    Bedankt voor het delen.
    Groetjes, Antje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt heerlijk, ik maak het ook altijd, maar dan met gehakt.Deze versie ga ik ook maar eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lekker he, ik maakte dat ook vaak maar nu voor mezelf niet meer, veel te grote hoeveelheid krijg ik dan en heb geen zin om week hetzelfde te eten en weet niet of je in kunt vriezen , denk dat bij opnieuw verwatmen de perziken prut worden.

    groetjes
    Bernadette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekker, Pilav, ik maak het precies hetzelfde, recept jaaaren geleden al eens van een tante gekregen. Ik hou altijd 2 halve perziken achter voor het toetjes, mmmmmmm
    groet, Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!