vrijdag 29 september 2017

De KNIT&KNOT beurs in Tilburg en win 2 kaartjes voor deze beurs!


Op 13, 14 en 15 oktober vindt de vierde editie van KNIT&KNOT plaats.  De Industriële Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van Knit&Knot, de brei- en haakdagen van het zuiden! Een event voor iedereen die houdt van breien, haken, maar ook van vilten, macrameeën, spinnen, borduren.

Zo'n 1,5 jaar geleden won ik een vrij kaartje en ging ik er voor het eerst heen.
Wat was ik aangenaam verrast over deze beurs, lees HIER nog maar eens mijn blogverhaaltje


Dit jaar ben ik er weer bij.....!!
Maar dan schuif ik bij de bloggerstafel aan!
Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober ben ik aanwezig en ik neem al mijn gehaakte dekens mee!
Je mag ze van dichtbij zien en voelen. Ik wil je van alles over mijn dekens vertellen of wanneer je iets wilt weten over een deken mag je me natuurlijk ook van alles vragen :-)
Het lijkt me erg leuk om je te ontmoeten.

Natuurlijk is er veel meer op de beurs te beleven:
Er zullen diverse standhouders aanwezig zijn.
Het is altijd heerlijk om langs de kraampjes te struinen voor nieuwe inspiratie, wolletjes kijken en voelen en de nieuwste haak/brei trends spotten. 

Er zullen nog meer bloggers/vloggers aanwezig zijn.
Waaronder Sietske van de blog "Siets aan de haak" 
Wist je dat zij de speciale Knit & Knot stekendeken heeft ontworpen!!
Op de website van Knit&Knot kan je deze (wekelijkse) patronen downloaden.

En er worden diverse workshops gegeven.
Wat dacht je van armbreien met Draad en Praat?
Of Coaster square haken met Jip By Jan
Tunisch haken in het rond met Alice in Hobbyland.
Check de website van Knit&Knot voor alle workshops.
Let op....om zeker te zijn van een plaats is het aan te raden om vooraf voor een workshop te reserveren!

Ga voor meer info over deze beurs, de workshops en de stekendeken naar de website van Knit&Knot.

Lijkt je het ook leuk (en gezellig) om naar deze beurs te komen?
Ik mag van de organisatie 2 vrijkaartjes weggeven.
Eentje voor jou en  je vriendin, je (schoon)moeder, collega of buurvrouw!
Wat moet je daarvoor doen?

Laat hieronder (op deze blog) een reactie achter waarom en met wie jij naar deze Knit&Knot beurs zou willen gaan. Reageren kan tot en met 2 oktober.
Dinsdag 3 oktober maak ik de winnaar bekend.Wie weet zaterdag of zondag in oktober? 

Lieve Groetjes
Tertia


24 opmerkingen:

 1. Dit vind ik altijd zo'n leuke beurs. Ben bijna klaar met de sjaal waarvan ik het pakket daar gekocht heb. Ik zou graag met mijn vriendin Maertha gaan om samen een nieuw project uit te zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat gaaf dat je er als een blogger gaat zitten. Ik ben nog nooit op de knit en knot beurs geweest, dus ik zou graag een keer ernaartoe gaan. Gezellig met mijn moeder snuffelen tussen alle mooie wolletjes enzo door. Gaaf. Ik doe echt heel graag mee om deze kaartjes te winnen voor mij en mijn moeder.
  Fijn weekend Tertia.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga ook met onze jongste, kaartje is al gekocht. Wanneer we gaan weet ik nog niet, maar we hebben er zin in. Zou leuk zijn om je daar te treffen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt mij ook leuk om je nog eens te ontmoeten, eerder bij de handwerkwinkel in Oldenzaal. Deze beurs ken ik niet, maar lijkt me gaaf om naar toe te gaan met een van mijn haakvriendinnen. Ik ga vast duimen.
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Marina Verspaandonk29 september 2017 om 18:26

  Na de Brei- en Haakdagen in Rijswijk en de Handwerkbeurs in Zwolle zouden mijn collega en haakmaatje Joyce en ik graag deze beurs willen bezoeken om nieuwe inspiratie en ideeen op te doen om in de lunchpauze op het werk te bespreken!��☺

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi Tertia, wat leuk dat je op de knit & knot beurs aanwezig bent! ik ben er de eerste keer dat de beurs was geweest en vond het erg leuk. Aan de bloggerstafel zaten toen de Haakhelden en Rianneshaaksels. nu lijkt het mij leuk om bij jou aan te schuiven dus ik waag graag een kansje op de kaartjes! ik wens je in ieder geval al veel plezier met de voorbereiding en misschien tot in oktober! ( ps leuk dat ik op je lijst met blogs sta! ) groetjes Esther (essiebirdies) en fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou met mijn moeder (83 jaar) gaan :) we handwerken samen veel en ik heb al veel positieve berichten gehoord over deze beurs, tijd om zelf eens te gaan kijken :) Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om andere blogsters eens te ontmoeten :) Terray ik wens jou alvast heel veel plezier, groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Tertia,
  Wat leuk weer om te lezen. Ik hoop je weer snel te ontmoeten want ik heb nog steeds warme herinneringen aan de ontmoeting bij stoffen en stiksels. Ik zou hier heel graag heen gaan met mijn haak vriendin Tineke. Lieve groetjes van Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi hoi, mag (vanmezelf) geen ''wolletjes'' meer kopen, maar als spinnende, (n spinnewiel), hakende en breiende ""garengek"" vrijkaartjes winnen, tja dan zal met lege handen thuiskomen een onmogenlijke opgave zijn.
  groetjes mar broeders

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jazeker ga ik naar de beurs met mijn haakmaatjes. Lekker rond kijken en ideetjes op doen. Ik heb er al zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me een leuke beurs, ik ben er nog nooit geweest. Ik zou niet weten wie ik zou moeten meenemen, dus ik zou iemand die in de rij staat verrassen met mijn tweede kaartje. :-)

  Groetjes,

  Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zou heel graag heen gaan maar het is zo ver weg voor mij! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk! Ik heb al een paar keer aankondigingen gezien en het zou bijna een thuiswedstrijd voor mij zijn. Helaas lukte het tot nog toe niet, maar nu er niets in de agenda staat (lees ver weg verjaardagsfeestjes) lijkt het mij erg leuk om naar de Knit en Knot te gaan! Samen met mijn lieve kleine meisje zou ik dan lekker rondstruinen, snuffelen en kletsen, zodat zij ook een leuke dag heeft als haar grote broer en zus op kamp zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! Samen met mijn dochter die nu ook aangestoken is door het haakvirus.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. O wat lijkt het me leuk om daar eens te kijken. Ik zou dan met mijn lieve moeder gaan die al meer dan 20 jaar 24/7 mantelzorger voor mijn vader is. Ik gun haar zo een ontspannen dagje uit!
  Jij in elk geval alvast heel veel plezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nog niet eerder op de Knit en Knot beurs geweest! Wat geweldig cool dat je daar aan de bloggerstafel gaat zitten! Lijkt me leuk om je daar irl te ontmoeten, en er zijn meer "bekenden" om even mee te praten en kennis te maken..
  Graag ga ik er met Jos naar toe! Nu duimen voor jou kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk dat je aan dr bloggers tafel aanschuift! Incl je dekens geweldig:) ik waag ook een kansje om met mijn schoonzusje lekker een dagje weg te gaan komen we gezellog buurten en je mooie dekens bekijken! Liefs Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ooo. Dat zou ik leuk vinden. Ik haak sinds een half jaar en ik heb het patronen lezen mezelf aangeleerd. Ik ben hartstikke verslaafd geraakt. Vriendinnen vinden het fantastisch, want daar maak ik ook graag dekentjes voor. Ik heb geen mensen om me heen die graag haken, maar een lieve vriendin heeft al aangegeven dat ze graag met mij gaat snuffelen. 2 kaartjes zou dus super zijn!

  Groetjes Tamar

  Ps. Ik reageer eigenlijk nooit al lees ik wel trouw alles. Maar nu weet ik dus niet hoe ik anoniem moet veranderen boven mijn tekst. Groetjes Tamar

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ieder jaar ga ik naar de krea-doe, maar ook ieder jaar een hoop gedoe want mijn jongste is dan ook jarig en alle visite wil dan ook komen. Als ik nu naar deze beurs ga, heb ik dat probleem niet. Fijn voor de familie en nog fijner voor mij en mijn dochter. Heel fijn weekend.

  Hartelijke groet,
  Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat zou ik er graag heen gaan met mijn vriendin Harriet, vorig jaar zijn we samen naar de krea-doe geweest. Wie weet dit jaar naar de knit en knot?! Wat zou dat gaaf (en super gezellig) zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super leuk dat jij op de Knit en Knot bent met al jouw bekende dekens. Helaas ontdekte ik wat laat dat er iedere week een stukje van de stekendeken wordt geplaatst op de website. Dit lijkt me ook na de beurs een superleuke deken om te haken.
  Ik waag graag een kansje voor de vrijkaartjes en om je op de Knit en Knot te ontmoeten.

  Groetjes en fijne zondag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh wat leuk dat jij met je dekens op de Knit & Knot beurs staat. We hebben 4 dames een creatief clubje opgericht (breien en haken) en gaan soms samen naar een evenement zoals de Knit & Knot beurs. Is altijd heel gezellig en je doet zoveel inspiratie op!! Misschien tot dan. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Graag zou ik samen met mijn vriendin Arianne naar deze beurs gaan. Wij freubelen het hele jaar door en nieuwe ideeën zijn altijd leuk.
  Ik hoop tot dan.
  Groetjes Marjan van der Wel

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Poeh, kom ik even een weekje niet bij je langs, mis ik bijna deze leuke verloting van kaarten! Ik zou heel graag samen met mijn dochter (22) gaan. Wij zijn beiden besmet met het haakvirus (en ik brei ook nog erg graag).
  Benieuwd wie morgen de winnaar is, die wil ik nu alvast feliciteren.
  En ik wens jou leuke dagen als blogster daar!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!