donderdag 30 november 2017

Dag november


Deze maand begon met een heerlijke workshop van Kreafabriek.
Check HIER nog maar eens mijn blogverslag ervan!

Maar voornamelijk bestond de novembermaand uit heel veel chillmomenten.
Cocoonen en huismussen in mijn eigen wereldje en heerlijke wandelingen met Banjer en Nola.
Ik trek me erg terug en dat is ook te merken aan de weinige blogberichtjes van afgelopen maand.


Het enige waar ik momenteel een beetje aan haak zijn de Boerderijdeken en de zoetehakenenkleurdeken, maar om nou van elke toer een blogverhaaltje te gaan schrijven is ook een beetje overdreven, toch ;-) 


Het koude grijze weer, misschien de afwisselende diensten van het werk (waaronder ook nachtdiensten) maakt dat ik weinig puf heb om veel te ondernemen.
Ik weet niet of het zorgwekkend is. Het enige waar ik, voor mijn gevoel, een na-sleep van heb,  is het ontbreken van een "fatsoenlijke vakantie" Dit jaar was gevoelsmatig een echte dieptepunt qua warmte, zon en het ultieme camping gevoel.......En dat voel ik nu.
Ach laat me maar even lekker coconen....misschien heb ik het gewoon nodig.
Even tot een soort van bezinning komen, alleen ik en mijn gezin, beetje werken en verder niks.
Misschien heeft het een reden.
2017 was schijnbaar niet helemaal mijn jaar!
Voor ons ligt december en die hobbelen we ook wel door om vervolgens te gaan bruisen in 2018!
Voorzichtig zijn we vakantieplannen aan het maken. Daar waar we dit jaar tekort in zijn gekomen hopen we volgend jaar te kunnen inhalen. Ik kijk daar stiekem erg naar uit, maar niks staat nog vast hoor! 
Ook gaat pubermeisje haar examen doen, dus het wordt ook een héél erg spannend jaar! We zijn volop bij MBO-scholen aan het kijken, snuffelen voor een vervolg opleiding. Ik weet zeker dat ons meisje gaat komen waar ze wil! 

Dus voor nu zeg ik.......

"Kom eens rusten
wat zitten en staren
Gedachten laten varen
Onze harten horen kloppen
Laat de wereld éven stoppen.


Tot een volgend blogbericht!!

Lieve Groetjes 
Tertia
-xxx- 

10 opmerkingen:

 1. Het is herfst, je had geen fijne vakantie en werkt vast heel hard. Dus nu ff bijkomen meis. Sterkte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. December nadert. De aarde rust, de adventstijd komt. Tijd voor reflectie. Terugkijken, vooruitkijken en gewoon rondkijken. Heb het goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker thuis en rustig aan doen is ook heerlijk, ik kan daar iig erg van genieten. Spannend he zo’n examenjaar van je dochter, voor ons als ouders volgens mij net zo spannend als voor hen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, niks mis mee om het zo nu en dan eens wat rustiger aan te doen. Soms heb je dat gewoon nodig, even je afsluiten van de wereld. Ik herken dat hoor. Misschien doet het grijze weer er ook geen goed aan. Gelukkig heb je dan nog je kleurrijke haakwerk als troost en rustpunt en een fijne dochter met vast een geweldige toekomst. Fijn dat je het positief bekijkt en hoop koestert voor 2018, dan zal het vast wel overgaan. Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tijd voor jezelf en je familie zijn héél belangrijk Tertia, dus die moet je zeker nemen en al de rest gewoon even laten voor wat het is. Daar is niks mis mee. Alvast veel voorpret met het plannen van de vakantie voor volgend jaar en hopelijk dan ook beter weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even in de ruststand is soms gewoon even nodig. Ht haken is gelukkig geen moeten. Gewoon doen wanneer je er zin in hebt. En van plannen maken voor een vakantie kun je ook nieuwe energie krijgen.

  Groetjes en fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het kan ook best een tandje minder hoor. Ik zag ook al dat ik weinig berichtjes heb geschreven in November, dathad ook zijn reden. Het verlies van mijn broer hakt er nog steeds in en soms vraag ik me ook wel af waar doe je het voor... Tja, misschien wordt 2018 wel een top jaar en vol energie en vrolijkheid.. We hopen het..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  ผลบอล

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!