woensdag 18 januari 2012

Op mijn hobbykamer

Nou......aan alle reacties te lezen op mijn vorig blogje ben ik dus niet de enige met een super lange waslijst van alle projecten waar je mee bezig bent :-)

Ondertussen gaat de bouw van Bless This Home, blok 2 verder. Eigenlijk een beetje tussen de bedrijven door en steekje voor steekje.
Gelukkig heb ik een hele fijne, "eigen" hobbykamer en mag ik alle troepjes/spullen gewoon laten liggen.Zie je het schaapje met zijn enigszins "schele" oogjes....
Ellen van Ellie's Quiltplace had laatste geleden een hele fijne uitleg/tip over hoe je gezichtjes, met name de oogjes op een gezichtje recht kan krijgen.
Nu heb ik kraaltjes voor schaap gebruikt en die kleine, eigenwijze dingetjes deden toch een beetje zelf waar ze zin in hadden. Ach ik vind het schaapje wel schattig zo met die schele oogjes ;-)


Wat ik ook op mijn hobbykamer heb hangen is een hele fijne memobord.
Hierop heb ik allerlei dierbare spulletjes geprikt."Zo hangt er een foto van mijn lief...."

"het roze hartje van de hartenswap afgelopen jaar"

"lieve leuke beestenknijpertjes"

"allerlei kaartjes met lieve berichtjes erop"

"foto's van mezelf, jaja dat meisje met die "enorme" bril ben ikke :-)"

"En zie je daar linksonder dat grote blauwe hart hangen??"

Die heb ik laatst nog gewonnen met een give away bij Maya
Maya, hartelijk bedankt voor deze prachtige speldenkussenhart, ik ben er superblij mee.

Wil je trouwens ook zo'n mooie memobord....je kan ze natuurlijk zelf maken maar wanneer je niet zo handig bent kan je terecht bij HAMAWI
Op verzoek maakt ze voor jou een persoonlijke memobord.

En dan heb ik nog een heleboel prachtige blauwe lapjes voor mijn klosjesquilt gekregen. Dank je wel lief persoon, die zelf wel weet wie ik bedoel ;-)Het wordt tijd dat ik mijn schaar eens ga zetten in al die mooie blauwe stofjes ;-)

Lieve Groetjes
Tertia

11 opmerkingen:

 1. Prachtige blauwe stofjes heb je gekregen. Heerlijk als je een kamer hebt waar je al je spullen kunt laten liggen. Ik denk dat ik anders nooit iets afkreeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie blauwe stofjes.
  Kan me voorstellen dat je niet kan wachten om daar je schaar in te zetten.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DAnk je wel Tertia! Natuurlijk kan je snel bij mij terecht voor leuke memoborden! !!! En bij Tertia voor een heerlijk bakkie koffie en een flinke dosis gezelligheid! Maar wel eerst bellen hoor, want ze werkt tegenwoordig!
  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook zo'n prikbord en daarnaast nog een klein kapstokje met drie haakjes dat helemaal vol hangt met hartjes! Maar ik moet zo nu en dan echt wat in dozen doen, want dan loopt mijn bord over! Ik vind dat schele schaapje schattig om te zien, ik hou wel van dat country achtige! Mooie lapjes, veel plezier met je steekjes, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo zie je maar er lopen ook schele schapen rond (LOL)
  Wat een mooi memobord heb je, het ziet er ook zo gezellig uit zo.
  Heerlijk hé zo'n eigen freubel kamertje.
  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk he je eigen freubelkamer, met dierbare spullen om je heen.
  Mooie lapjes heb je gekregen laat die schaar maar knippen door de stof:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige lapjes heb je gekregen en wat wordt het blok met het schaap mooi. Heerlijk zo'n memo bord waar je van alles op hebt hangen en kunt hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk dat je alles kunt laten liggen!
  Je schele schaap ziet er schattig uit. Ja, met kraaltjes werkt het nog iets anders, die kunnen een beetje kantelen op de plaats waar ze vastzitten. Maar zolang hij maar niet boos kijkt is het niet erg, toch? ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach, wat is je schaapje leuk geworden, heel schattig. Ben super jaloers, je hebt een eigen hobbykamer, nou, dat heb ik dus niet, moet alles weer opruimen na een middagje knippen en freubelen. Jeetje, wat een leuke lappies, lekker eerst aaien hoor ;-) groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!