maandag 15 maart 2021

Standje automatische piloot en gaan met die banaan.

 


Poefffff.....

En toen was Februari zo voorbij gevlogen en zitten we inmiddels alweer halverwege maart. Helaas komt de laatste tijd erg weinig van haken terecht.

Het is meer "-werken-eten-slapen-huishoudelijke klussen-boodschappen doen-"  en dat op repeat. Standje automatisch piloot en gaan met die banaan.

Vorige maand maakte ik wel een paar kleine gehaakte cadeautjes.



Lieve babybloempjes, ik maakte een roosje voor Roos en gebera Guusje voor een jarige vriendin. Zoals je ziet komen deze bloempjes uit het boek van Zabbez. Het zijn fijne, kleine amigurumi figuurtjes die heel snel klaar zijn en gemakkelijk van restjes garen gemaakt kunnen worden.

De patroontjes zijn supergoed uitgelegd, zelfs ik snap het ;-)

Oja zie je die mooie square? Ik vond dit gratis patroontje op Instagram bij "Allerlieblichst" Ik vond het een schattig vierkantje en had toevallig garen bij de hand liggen. Geen idee wat ik ermee ga doen, want het is bij die ene square gebleven :-)


Af en toe worden er ook nog wel wat toertjes aan deze deken gehaakt.
De bollen slinken al aardig en de deken groeit. Hij wordt steeds mooier!

Ook ben ik inmiddels begonnen om mijn wol voorraad uit te dunnen.
Ik heb zoveel bollen op mijn wolzoldertje liggen, dat ik het niet eens kan ophaken......het zorgt ook voor de nodige onrust. Ik heb voorzichtig de eerste partijen via instagram aangeboden en verkocht. Maar ik denk dat hier op mijn blog een speciale verkoophoekje ga maken. Zo kan je direct zien wat ik nog in de aanbieding heb. Wat denk? Zou hier animo voor zijn??

Begin volgende week zal ik een start ermee gaan maken.

Lieve groetjes
Tertia









2 opmerkingen:

  1. Heel herkenbaar ook, soms zit je in zo'n handwerkdip. En vloeps op een zelfde manier kom je er ook weer uit. Vaak eerst wat opruimen, wat rust in je hoofd geeft en dan komt het vanzelf weer. Leuk hoor zo'n opruimhoekje op je blog. Rustig aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Tertia,
    Ontzettend herkenbaar dit. Hopelijk heb je de komende tijd weer meer ruimte om creatief te zijn. Ik vind je gehaakte cadeautjes erg leuk en je deken word ook mooi. Dekens haken is echt jou ding hihi (en de mijne ook) Ik ben benieuwd wat je allemaal te koop hebt. Niet dat ik echt iets nodig heb want ik schrik soms van wat ik allemaal heb verzameld over de jaren heen. Ik heb laatst ook een keer alles uitgezocht en een hele hoop weg gedaan. Ik heb er 2 collega's heel blij mee gemaakt :-). Doe het rustig aan.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!