donderdag 11 november 2010

De postbode bracht.....

deze week weer een aantal siggies voor mijn verzameling.


Deze is afkomstig van Jannie Hagemeister uit DuitslandMarga Pieper, die zelf ook een blog heeftEn haar dochter Suzanne heeft ook een hele mooie gemaakt.
Bedankt dames, er is al een siggy onderweg naar Duitsland, voor moeder en dochter zijn ze in de maak en ze kunnen begin volgende week een siggy van mij verwachten.

Daarnaast lag er nog een aangename verassing op de deurmat.Misschien was het jullie niet ontgaan dat ik erg graag mag koken en recepten uitprobeer. Daarom ben ik ook gek op de magazines van allerlei supermarkten. Zo kreeg ik onlangs een uitgave van de Jumbo. Ik ben eens even online gaan kijken en tot mijn grote vreugde sturen je ze (gratis) hum magzine toe mocht er geen jumbo bij je in de buurt zitten.
Dit was al de tweede magazine die ik in de brievenbus mocht ontvangen. Ook deze keer staat er weer heel wat leuks en lekkers in. Vandaag is het mijn boodschappendag en het weekmenu voor deze keer is tot stand gekomen dankzij de Jumbo.

En zo las ik van de week bij mama Monique dat ze loempia's aan het maken ging. Nou maar dat lusten wij hier ook wel. Mama Monique is zo lief geweest om het recept uit te schrijven, dus bij haar kan je die lezen.

Lieve Groetjes
Tertia

5 opmerkingen:

 1. Leuke siggies! En veel plezier met kokkerellen!
  ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn leuke siggies Tertia. Heel kleurrijk. Ben benieuwd hoe het zal worden...

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke siggies heb je gekregen. het staat bij mij al een hele poos op een laag (heel laag) pitje. Ik ga dat toch weer eens afstoffen hoor. 't is leuke post om te krijgen.
  Koken is niet echt mijn hobby. Ik denk dat ik een beetje te lang en te veel voor 7 man heb moeten koken, dus de lol is er een beetje af. Bovendien heb ik een heel koud keukentje, dus ben daar liever heel snel weer weg 's winters.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Tertia,

  wat is dat juist, die siggies, wat is je plan ermee, een grote quilt of ??

  En wauw jij kan weer gaan koken, plezant hé :-)
  Ik heb het gezien bij mama monique, ze zagen er lekker uit hé!

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ jaimie, weet je wat siggies zijn?? Gemaakte blokjes van een dear jane. Je kan je inschrijven op een lijst bij annelies
  ( http://quiltsandsiggies.web-log.nl/quilts_and_siggies/2010/11/siggynieuws.html )
  Kijk maar eens bij haar blog.
  Je ruilt ze dan met andere quiltsters over de hele wereld.
  Als je genoeg hebt kan je een quilt maken.

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!