maandag 29 november 2010

Fantastisch

Goede maandagmorgen,

Ondanks de slechte weersvoorspellingen waren we vrijdag goed in Amsterdam aangekomen.
Eerst maar inchecken bij het hotel, die eenvoudig maar prima voor een nachtje was.
Het openbaarvervoer in Amsterdam werkt ontzettend simpel, een 24uurs kaartje waarmee je een dag onbeperkt kan reizen met de bus, metro en tram. Heel ideaal.
Zo gingen we met de bus (opstap naast het hotel, dus de auto kan lekker blijven staan) richting de Arena. Daar hebben we eerst op onze gemakkie een hapje kunnen eten. Nog even mediamarkt in als tijdopvulling. Hoezo ik ben toch niet gek....Lekker warm was het er wel ;-)
En toen maar eens op zoek naar Cirque du Soleil, die hadden we al snel gevonden.

Wat een prachtige, adembenemende show!! Ik kan niet anders zeggen. Wat valt erover te zeggen.....het podium, de kostuums, de act's, het totaalplaatje was gewoon helemaal geweldig! Jammer genoeg mocht je geen foto's maken, dus de camera hadden we maar thuis gelaten. Zo'n show "moet" je haast wel in het echt hebben gezien want het valt niet uit te leggen hoe mooi dit is. Ja dankbaar en heel blij dat wij erheen mochten gaan.

Onderweg, terug naar het hotel was het koud...BRRRR maar gelukkig had de hotelkamer een bad en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt.
De volgende dag, na een stevig ontbijt, pakte we de metro naar het centrum van Amsterdam. Want tja als je er toch bent....ga je ook even winkelen hahaha. Ach de bekende Kalverstraat zijn we door gelopen. Op zich niet echt bijzonder. Na de lunch verder met de tram naar de Albert Cuijpmarkt. De winst van de dag was: een paar schoenen voor mij, een (hand)bal voor Kimberley, sokken voor Raymond en een bosje bloemen voor schoonmoeder. Konden we in Deventer ook wel kopen, maar ach we-zijn-toch-wel-in-Amsterdam-nu-geweest ;-)
Tegen 16.00 terug bij het hotel, waar de auto nog geparkeerd stond, om onze reis naar huis te gaan maken. Natuurlijk, het kan ook niet anders, eerst een stukje file maar al gauw waren we weer in Deventer, waar een warme maaltijd, een blij kind en 2 dolle hondjes ons opwachtte.

En dan geldt

HOME SWEET HOME

ondanks een fantastisch weekendje "uit"

Lieve Groetjes
Tertia

9 opmerkingen:

 1. Nou, zo te lezen hebben jullie een heel gezellig weekend gehad! Lijkt me fantastisch om te zien: Cirque du Soleil. Mooi wordt je Kitten's Rail ook. Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk weekend hebben jullie gehad.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk uitje hebben jullie gehad, maar inderdaad: oost west, thuis best.
  Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kunt er leuk op terug kijken Tertia, maar inderdaad is het altijd weer heerlijk om thuis te komen...

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Tertia, Ik zag net je reactie op je blog, maar heb geen email addy van je, dus maar ff zo! VBolgens mij heb ik het quilthuisje gekocht via een dame van Costa, daar ben jij geloof ik ook lid van toch? Doe daar eens een oproepje wie of waar je dat kan kopen of dat iemand een patroon heeft om het door de klussende man te laten maken......(heb ik dus niet vandaar)! Daar was het wel het goedkoopste merkte ik. Iets van 12,50 + porto, maar ik heb het gekregen via brengen, dus heel makkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan trouwens eindelijk je blog lezen via een firefox internet browser. Via internet explorer lukt het echt niet bij mij! Geen idee waarom ,aar heb dat vaker bij sommige blogs. Nu heb ik beide browsers op de PC staan, dus ik knip en plak dan gewoon even de link in de andere browser en het lukt. Ik ga gauw naar buiten, met de hond spelen! Het sneeuwt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Tertia,

  Ség één opmerking in héél dat mooi verhaal....je bent mij wel vergeten hé LOL, het klinkt gewoon superfantastisch hoor!! Geniet nog lekker na hoor!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk zo'n weekendje weg, he? Je bent er eens echt helemaal uit en komt weer "nieuw" thuis. Geniet nog maar na.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijk verslag!

  Maar inderdaad: altijd weer fijn om thuis te mogen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!