maandag 8 november 2010

Niet lullen.....maar doen!!

Ohhhh ohhh,
De laatste dagen zit ik teveel met mijn neus achter de pc, zoveel leuke blogs gezien en gelezen. Allemaal even leuk, vol inspiratie. Met verbazing lees en zie ik hoe productief iedereen is.
Helaas ben ik niet zo snel hoor.....(toch iets minder pc-en)

Nog steeds aan het stoeien met mijn 3de blok van a Kittens Tale, dat ontzettend leuk is, maar ook ontzettend bewerkelijk is. Geeft niet hoor, want de reis zelf al is om te genieten. Soms met een zucht, wat gemopper en stress maar ach....Ben nog maar een beginneling sus ik mezelf dan toe ;-)
Dit projectje gaat voor alles want om de dinsdag is het cursus en dan is het de bedoeling dat je blokje klaar is. Voor morgen ga ik dat niet redden...jammer, pech, ik doe mijn best maar sneller kan ik niet werken. Deze dame is nogal perfectionistisch ingesteld. Dan liever er iets langer over doen, dan het afraffelen. Is het herkenbaar???

Tussendoor, als afwisseling ben ik wel bezig met stitching for Christmas. Het tweede blok ligt nu in mijn borduurring. Maar dat gaat helaas echt steekje voor steekje.
Hopelijk kan ik snel iets moois aan jullie laten zien.

Lieve Groetjes
Tertia

P.s. wanneer ik freubel aan de eettafel komt Russel me vergezellen. Dit is echt iets van de laatste tijd. Lekker knus vlakbij mij zitten.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Terray, ik verbaas me ook wel eens over de snelheid waarmee anderen steeds iets 'afs' showen. Ik kan ook niet afraffelen hoor. 't moet netjes, en dat kost meestal tijd. Geeft niets... dan maar wat later. Lief koppie heeft Russel. gezellig, zo naast je. Weer eens wat anders dan de "poes op de quilt", toch?
  Groetjes
  Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gezellig dat Russel erbij komt zitten. Enne, gewoon in eigen tempo werken, hoor.
  Wij wachten geduldig af.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Neem je tijd Tertia.....anders loop je stuk.
  Wat een heerlijk koppie heeft Russel.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo terray,

  Oh jullie hondje ziet er gewoon zo schattig uit als een knuffel, ik dacht dus écht dat het een knuffel was, hihi, maar toen zag ik dat het écht uw hondje was, wat een schatje ség! En zo leuk dat hij bij je komt zitten hé!

  En een hobby moet plezant blijven, van af dat het afjagen word, is de lol er snel af hé.
  Ikzelf heb zoveel hobby's, ik doe alles door elkaar, dat geeft afwisseling, anderen kunnen dat niet, dan worden ze blijkbaar gek, maar misschien ben ik al wel gek ,LOL.

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook niet zo snel hoor Tertia, in je eigen tijd moet je dingen doen die je fijn vindt om te doen, is dat de pc, oke doen, dat andere komt de volgende keer wel.
  Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!