maandag 15 november 2010

Stitching for Christmas blok 3

Net vers onder mijn handen vandaan....
Om er mijn eigen zwoei aan te geven heb ik de dotjes op de kerstsok vervangen door pailletjes. Geen idee of het mooi blijft, maar ik vind het net even wat anders. De andere blokjes hebben ook "iets" tastbaars als een knoopje en een sterretje, dus ik wil dit eigenlijk voortzetten.
Wat vinden jullie ervan??

Lieve Groetjes
Tertia

10 opmerkingen:

 1. Heel leuk, Tertia. Ik heb ook altijd de neiging om iets 'eigens' toe te voegen, ook al is het patroon nog zo leuk. soort van handtekening, he? En als je op de andere blokken ook een 'dingetje hebt genaaid is het leuk om het bij de rest ook te doen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel schattig met de pailletjes Tertia. Ik maak ook nooit iets exact naar het patroon, je hebt een basis en daar 'borduur' je op verder....

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Tertia, leuk dat je volger bent geworden op m'n blog!!
  Leuk dat je ook nog maar kort bezig bent met quilten... het is wel verslavend hé? Ik vind het hartstikke leuk om te doen en ik ben zelf zó enthousiast dat ik me gelijk maar ingeschreven heb voor een BOM die in januari begint hihihi. Maar nu moet ik dus wel opschieten met de 'Dorothy' anders blijft die misschien liggen en dat is zonde.
  Je christmas blok is erg leuk geworden! En leuk ook om er iets van jezelf in te stoppen hé? Dat vind ik ook wel een goed idee hoewel dat met de Dorothy een beetje moeilijk is omdat het alleen maar lapjes aan elkaar zijn.
  Ik ga jou ook volgen hoor! Bij jou labels zie ik staan 'quiltcursus'... dus je hebt een cursus gevolgd? Dat ga ik gelijk even bekijken nu!
  groetjes, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er heel leuk uit.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo tertia,

  wat heb je dat leuk gedaan zo, ik vind het ook steeds leuk om overal een eigen draai aan te geven, dat is uniek hé!


  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi, Tertia. Ik vind de pailletjes erg leuk.
  En heel creatief, zo'n eigen inbreng.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Certain it had been an excellent weekend break!, I am pleased for you personally!, your own ensemble is actually georgeous!


  lol欧服代练
  Buy LOL Elo Boost
  美服lol代练
  fifa 15 ultimate team coins

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!