vrijdag 11 februari 2011

Update.....

Allereerst wil iedereen even bedanken voor de liefste berichtjes/reakties op mijn "brillenleed" Zonder al te dramatisch willen zijn is het toch een handicap en dan is het fijn dat er begrip is.
Hopelijk is het brillenleed gauw opgelost. Zonet stond de brillenman voor de deur, hij kwam even mijn bril brengen, die was klaar! Ik heb 'm natuurlijk gelijk opgezet, tis weer even wennen maar ik zie nu al stukken beter. Ik denk dat ik er morgen nog meer over kan zeggen, maar mijn gevoel zegt nu wel dat het goed gaat komen ;-)

Afgelopen dagen/weken heb ik niet stil gezeten. Ik heb opruiming in mijn hobby kamertje gehouden. Oude knipmodes uitgezocht, lappen opgeruimd en door geven aan iemand die ze kan gebruiken. Poppen te koop gezet op MP. Heerlijk is dat om even ruimte te creëren met spullen waarmee je toch niks meer doet.
Dat geeft ook ruimte in mijn hoofd en zo heb ik van de week na lange tijd weer eens achter de borduurmachine gezeten.
Voor iemand heb ik een hartje gemaakt, als bedankje voor iets, hopelijk dat het vandaag bij haar is aangekomen.
Dit gaf mij gelijk de nodige inspiratie voor de hartenswap, helaas kan ik daar nog geen resultaat van laten zien. Rond 1 maart mag je daarvoor terug komen ;-)

En zo kreeg ik gisteren van Jolanda een award!!
Ik voel me wel een beetje "vereerd" Toch leuk om te weten dat je blog gelezen wordt, want daar doe je het toch ook wel een klein beetje voor. Mensen laten meegenieten van wat je maakt, meemaakt en beleeft.

Deze award mag ik doorgeven.
*Je maakt een verwijzing naar de blog en/of persoon die je de Award heeft gegeven
*Geef vervolgens de Award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs
*Laat een berichtje achter op deze blogs dat ze een Award gewonnen hebben.
*En het is de bedoeling dat er vooral aandacht wordt gegeven aan beginnende of nog niet zo bekende blogs

Nu wil ik ietwat van dit laatste "regeltje" afwijken door 3 mensen een award te geven die ik waardeer of die iets speciaals voor mij betekenen.

Om te beginnen is dat ELS
Els is iemand die ik via een mailinglijst heb leren "kennen" Tijdes een meeting liet zij een quiltje zien waarop ik helemaal verliefd ben geworden. Dit was mijn eerste contact met quilten. Uiteindelijk heeft het nog een paar jaar geduurd voordat ik écht ben begonnen met quilten, maar Els heeft toch zeker de eerste aanzet gegeven!

De tweede award geef ik aan HANNIE
Hannie "ken" ik ook via een mailinglijst en zij is werkelijk waar een 1000-poot op handwerkgebied. Niets is te gek of Hannie maakt het wel. Ze is voor mij een grote inspiratiebron en ik wou dat ik zulke mooie dingen kan maken. Daarom verdiend zij ook een award.

En de laatste is voor MASCHA
Sinds ik weer actiever aan het bloggen ben lees ik ook meer blogs. Zo ook die van Mascha en Mascha heeft naast haar blog ook een eigen webwinkeltje Ondanks dat ik nog nooit wat bij haar gekocht hebt, maakt en ontwerpt ze ontzettend schattige patroontjes van o.a. miniquiltjes en speldenkussentjes. Ik vind dat ze een kreatieve geest heeft en stiekem benijd ik haar;-) Dat bestellen van een speldenkussen komt nog hoor Mascha!
Maar hierbij je award!

Ik wil iedereen een heel fijn weekend wensen.
Lieve Groetjes
Tertia

9 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat je nu weer beter kan zien met je nieuwe bril, wat een service trouwens dat je bril zomaar langs word gebracht!
  Jij ook een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig hartje heb je gemaakt Tertia. Heel toepasselijk zo vlak voor Valentijn...
  Ik hoop toch echt voor je dat 't nu goed komt met je bril. Het is zo akelig dat je niet goed kunt zien terwijl je eigenlijk geen geduld hebt om niets of heel weinig te kunnen doen...

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat het nu beter gaat met je nieuwe bril, ik moet er zelf ook nog steeds een aanschaffen, draag zelf lenzen maar ik wil er nog niet echt aan, vreselijk vind ik een bril:-) Super mooi hart heb je gemaakt zeg die iemand boft maar. Fijn weekend.
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijn weekend, hopelijk zie je nu alles wat je moet zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk als er eindelijk rust komt voor je ogen en je weer volop
  goed kunt zien, en daarna lekker frobelen natuurlijk! Leuk hartje,
  dat je hebt gemaakt overigens. Fijn weekend, Ageeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zit hier opeens heel verlegen achter mijn computer en weet niet goed wat ik schrijven moet. Heel erg bedankt voor je award en je lieve woorden.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi hart heb je gemaakt!
  Fijn weekend,
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhhh wat leuk Tertia dat ik een award van je krijg!!! Ben er helemaal verlegen van:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Proficiat met je AWARD! Kreeg gisteren ook een van Guusje.Heb er eentje gegeven aan KATRIEN en LIDA. Ook een prachtig hartje heb je gemaakt! Nog een leuke week verder en succes in al wat je onderneemt! Groetjes uit Brugge Carine

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!