maandag 19 februari 2018

Mijn handwerkdagen op de beurs in Zwolle



Mijn hoofd gonst nog steeds na van alle indrukken de afgelopen dagen tijdens de Handwerkbeurs in Zwolle! Wat een geweldige ervaring om Yvonne van "Huisje van Katoen" te mogen helpen.
Het was super leuk en gezellig om met Yvonne te werken. 
We hebben veel van het mooie Barante garens verkocht. Zo leuk om te zien hoe verrast mensen reageerden op het garen. Het garen doet stug overkomen maar dat is het helemaal niet.
En dat konden de mensen tijdens deze beurs zien en voelen :-) 


Het kussen dat ik van het Barbante garen heb gemaakt was op tijd afgekomen en stond te pronken in de stand! Het resultaat vind ik echt super geworden!
Helaas was het licht op de beurs en in de stand, bagger, waardoor veel foto's niet goed overkomen met de werkelijkheid...Sorry, het is niet anders :-( 

Wat ik ook ontzettend leuk vond, is dat ik heel veel volgers/likers van mijn blog en instagrammers heb gesproken :-) Ik kreeg veelal te horen dat mensen zo genieten van mijn verhaaltjes......ik werd daar zo dankbaar en blij van!! Na mijn cal-avontuur "doe" ik niet meer zoveel qua ontwerpen en ben voornamelijk gewoon aan het haken wat ik zelf leuk vind. Maar dat er dan nog zoveel mensen zijn die mijn blog blijven lezen is natuurlijk FANTASTISCH.


Er was zelfs iemand die speciaal haar Cal-deken van 2015 had meegenomen!
Zo super leuk om te zien. Het is heel jammer dat de kleuren op de foto niet goed overkomen.
Deze deken is écht een plaatje geworden en zie je die granny's aan de onderkant?
Dat is een perfect idee om je deken rechthoekig te krijgen! (ipv vierkant)


Het waren 3 intense drukke, maar super leuke dagen en ik voel met een bevoorrecht persoon dat ik mocht helpen. Op de terugweg naar huis werden we getrakteerd op een prachtige lucht.
Ik had op dat moment echt even een geluksmomentje.....ik voelde me zo dankbaar en blij met de keuzes die ik (ooit) heb gemaakt en daarmee zoveel fijne momenten in mijn leven heb en zoveel lieve mensen heb leren kennen. 


Helaas heb ik niet zo heel veel van de handwerkbeurs zelf meegekregen, maar tijdens één van de dagen ging ik het laatste uurtje even een snel rondje doen. Althans dat dacht ik......even?.......ik kwam natuurlijk allemaal lieve hakende "bekenden" tegen waarmee ik "even" een praatje moest maken hihihi.
Garen heb ik niet gekocht (goed he) maar ik ging wel naar huis met 3 haakboeken: 
ByClaire Fashion, Blijhakertjes en het nieuwe boek Craftdates.......


Ik was en ben aangenaam verrast door dit boek! Het staat écht boordevol creatieve inspiratie, patronen, DIY projecten en recepten. Ik spotte in het boek ook speciale "Clear Stamps" afgestemd op het thema haken, breien en naaien......Je snapt vast wel (of niet...) dat ik deze stempels persé moest hebben. Zo super toepasbaar in mijn Haak-Bujo. Gelukkig kon ik deze stempels te volgende dag scoren! Dus die nam ik ook mee naar huis!


Op zaterdagavond, mijn laatste beursdag zat erop, moest ik mezelf even creatief uitleven in mijn Haak-BuJo......


Yvonne had trouwens een super gave kroonluchter in de stand hangen. Al vanaf dag 1 was ik verliefd op dat ding......dus het kon niet anders dan ik alle ingrediënten voor deze gave lamp mee naar huis heb genomen. De mijne gaat zwart worden :-) 

Waar ik ook op zoek naar was, tijdens mijn rondje op de beurs, was doosjes tijd.......
Maar geen enkele kraam had het :-(

Oja de beschrijving van het kussen.......Deze Terts had op zondag nog een gewone werkdag op het tankstation en vandaag moest er achterstallig huishouden gedaan worden.
Ik heb alles opgeschreven hoe ik de kussen heb gemaakt, maar hopelijk kunnen jullie nog heel eventjes wachten, want mijn lampje gaat na dit blogverhaaltje echt even uit.
Is woensdag oke? 
Beloofd!


Lieve Yvonne, deze 3 dagen op de Handwerkbeurs waren een feestje voor mij! Het voelde niet als "werken/helpen", maar heerlijk bezig zijn met een gedeelde hobby van zoveel mensen:
 haken, garen, bolletjes, kleuren en mooie projecten. Dankjewel voor deze geweldige ervaring, niet een keer bezoeker zijn, maar mogen ervaren hoe deze dagen als standhouder is. Ik vond het leuk, maar ook dat ik Huisje van Katoen iets beter heb leren kennen! 

Lieve Haakgroetjes
Tertia

14 opmerkingen:

  1. Lieve Tertia, wat een top dag heb ik met jou gehad. Toen ik jouw aanbod aannam om te komen helpen heb ik me nooit gerealiseerd dat ik een bekende Nederlander naast me had staan :-) Zaterdag werden er foto's gemaakt door de organisatie van de handwerkbeurs. Ik dacht: yes eindelijk foto's van mijn stand in de schijnwerpers, maar niets was minder waar. Er werden foto's van jou genomen. Super leuk toch?!

    Jouw kussen komt op mijn site te staan zodra je de beschrijving op je blog hebt staan. En uiteraard krijg het kussen jouw naam.

    Wat jammer van het licht he?! maar ja; veel mensen hebben de stand en spullen in het echt gezien :-)

    Wat ontzettend leuk dat er iemand de deken kwam laten zien, dat is helemaal langs me heen gegaan. Die zag er top uit. Zo zie je maar: je wordt niet zomaar vergeten, haha

    Enne, 1 ding moet je nog even uitleggen: doosjes tijd? Ik denk dat ik een stukje uit jouw leven niet ken maar ben daar reuze nieuwsgierig naar.

    Ik wens je heel veel haakplezier met alles waar je mee bezig bent.
    En tot slot kan ik je vertellen dat elke werkgever staat te popelen om een werknemer zoals jij: Sociaal, bescheiden, leergierig, lief en hardwerkend.

    Lieve Tertia, super veel dank voor de 3 dagen vol gezelligheid. xxx
    Dikke knuffel van Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wauw wat een lieve reactie Yvonne, wordt er verlegen van *U*

      Verwijderen
  2. Hey Tertia,
    Wat een mooi verslag van de handwerkbeurs in Zwolle. En wat leuk om je gesproken te hebben. Ik ben zelf geen bekende haakster en dat iemand als jij mij herkent, vond ik echt super tof.
    Fijne dinsdag :-)

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Emily, maar dat komt omdat ik je blog volg en we hebben mekaar al eens ontmoet....schijnbaar heb je indruk op me gemaakt. Je bent een lieverd...en lieve mensen vergeet ik niet gauw ;-)

      Verwijderen
  3. Wat leuk! Ik was er vrijdag en zou echt gaan kijken bij Huisje van Katoen, maar... ik heb 't gemist... Ik had ineens een berichtje dat m'n "taxi" erover 20 minuten zou zijn en ik was nog aan de andere kant van de beurs. Ineens een beetje haast, jammer genoeg. Ik was namelijk inderdaad heel nieuwsgierig naar het Huisje van Katoen en ik had je wel eens live willen ontmoeten :-)
    Het was een hele leuke beurs, dat in ieder geval!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach wat jammer nou, wie weet in de toekomst is er gelegenheid. De beurs was erg fijn en leuk, boordevol inspiratie

      Verwijderen
  4. De handwerkbeurs was zeker leuk! En ook leuk om jou eventjes gesproken te hebben. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa super leuk Esther, om je gezien en gesproken te hebben. Helaas zo kort maar misschien in de toekomst met een craftdate of iets degelijks? Lijkt me gezellig!

      Verwijderen
  5. Het is mij weer niet gelukt om naar de beurs te komen. jammer. Ik kan me voorstellen dat je kapot was al die dagen op de beurs en al die mensen. Wel fijn om zoveel volgers te ontmoeten. Misshien ontmoeten wij elkaar ook nog eens.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat jammer Dinah, de handwerkbeurs is een echte aanrader! Zoveel inspiratie.
      Wie weet treffen we mekaar nog eens ergens. Waar woon je in het land?

      Verwijderen
  6. Ik heb je gezien hoor en ook je kussen. Maar je was druk met andere bezig, dus nu lekker na genieten jij en ik............liefs.conny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dag "nicht"van me, we zijn toch beetje familie ;-)
    Gezellig dat we even gezellig hebben gekletst.
    Groetjes, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt er van genoten zo te lezen! Enneh... als je ooit iemand vindt met een doosje tijd, dan hou ik me aanbevolen 😉

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!