zondag 5 juni 2011

Dat was een lekker lang weekend

Hallootjes!!
We zijn weer thuis hoor! Wat een lekker lang weekend was dit zeg, heerlijk. Het weer was voortreffelijk en ik denk dat ik niet de enige ben geweest die zo heeft genoten.
Wij zaten inderdaad op de camping! (kon haast niet missen he ;-) )
Ik heb van alles en niks gedaan.......

Natuurlijk heb ik gequilt, maar op een gegeven moment was het zó warm, dat ik maar een boek ben gaan lezen. Tja die moest natuurlijk uit."Haar naam was Sarah"
Een verhaal over een Joods meisje in Parijs tijdens de 2e wereld oorlog, “verweven” met een verhaal over iemand uit het heden.
Boeiend om te lezen, met een diepe stille zucht toen het boek uit was.
Er is ook een film van gemaakt, die ik binnenkort dus wil gaan zien.

Vrijdag ben ik met een vriendin naar Vaassen geweest. Voor mij was het de eerste keer dat ik naar een quilttentoonstelling ging!
Wat een prachtige locatie, kasteel Cannenburgh

Wat jammer dat je binnen geen foto's mocht maken van de quilts. Je mocht ze zelfs niet aanraken, al was het maar eventjes....Ik liep dus maar met mijn handen op de rug hahaha.


Ik heb vele leuke, mooie quilts gezien. Niet alles zal mijn smaak zijn, maar dat mag toch ;-)
Daarna heb ik mij verlekkerd aan alle leuke dingetjes, stofjes en prulletjes die ze bij de quiltwinkeltjes hadden. Ik heb een aantal FQ voor mijn Dear Jane gekocht. Foto's volgen nog hoor!

Ondertussen is Raymond druk bezig geweest. We konden van iemand zomaar een grote buiten tafel krijgen. Er moesten alleen nieuwe planken op. Voor Raymond geen probleem. De tafel heeft ook nog een mooie kleur gekregen (oranje), dezelfde kleur als dat de schuur en de pergola heeft. Zo is alles een eenheid.Nu is de wens nog een 6-tal mooie stoelen. We zijn ons aan het oriënteren wat we willen, mooi vinden en wat binnen ons budget past. Helaas is onze wensenlijst nogal lang, dus we zullen keuzes moeten maken en w.s dit jaar geen nieuwe stoelen komen. Maar ach...beetje bij beetje wordt ons plekkie ontzettend mooi hoor :-)

Ik ben ook een stuk verder gekomen met mijn sampler. Ik zal aankomende week foto's maken en jullie natuurlijk laten zien. (tenminste als jullie dat leuk vinden hoor)
Voor nu ga ik even mijn ronde weblogs doen, lezen en reageren.

Lieve Groetjes
Tertia

4 opmerkingen:

 1. Het was inderdaad een heerlijk weekend, ook bij de Cannenburch!
  Ben benieuwd naar je sampler en de
  eerste DJ-blokjes! Dat boek heb ik
  trouwens ook (in een adem) gelezen;
  heel indrukwekkend.
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het boek heb ik zelf niet gelezen, maar ik heb wel het verhaal horen vertellen... leek me inderdaad erg mooi en aangrijpend.
  Vanmiddag bedacht ik ineens na alle verhalen op verschillende blogs dat ik toch ook wel naar Vaassen had gewild. We zijn meteen in de auto gesprongen en een uur later wandelde ik er rond hahhaha. Het was zéker de moeite waard al was het voor mij maar kort.
  groetjes, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je ook naar Vaassen bent geweest. Mooie locatie, toch. Ik zie dat jouw weekendplekje op de grens van Veluwe en Achterhoek ligt. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sinds ik quilt(okt 2007) heb ik niet meer de rust om te lezen, maar dit boek heb ik in één zucht uit gelezen..
  Prachtig boek!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!