donderdag 9 juni 2011

De laatste vier???

Ik schaam me eigen diep......
Eind maart had ik al een siggy gekregen van Simonetta (uit Italië), alleen de siggy was in vergetelheid geraakt, totdat ik 'm tussen de post weer tegen kwam.
Stond voor de hemelvaart al op mijn "things to do list" maar nu heb ik eindelijk, gisteren een middagje tijd ervoor gevonden om 2 nieuwe siggies te maken
Ondertussen had ik namelijk ook al een prachtige siggy uit Australië erbij gekregen van Deborah.

De siggies heb ik gelijk verstuurd en hopelijk zullen ze deze week of in de loop van volgende week bij de dames gepost worden.
Het heeft mij doen besluiten dat ik tot "maar" 50 siggies ga sparen. Zelf wacht ik altijd af totdat ik siggies krijg maar het is natuurlijk niet leuk wanneer iemand lang moet wachten op haar ruilsiggy.
Voor mij een reden dat het siggy-avontuur dan ook genoeg is. Ik vond het erg leuk om mee te doen en ook bijzonder om siggies te krijgen vanuit de hele wereld.
Van wie zal ik de laatste 4 siggies gaan krijgen??? Wanneer ik mijn 50ste siggy ontvangen heb, zal ik me gelijk afmelden bij Annelies op de siggylijst.

Ben jij nog niet bekend met siggies en het lijkt jou wel leuk om siggies te gaan sparen/ruilen, kijk en informeer eens bij Annelies op haar weblog!

Lieve Groetjes
Tertia

7 opmerkingen:

 1. Jammer dat je er nu al mee stopt, ik heb er al honderden en ook plannen ervoor, ook ik kom tijd te kort om die uit te voeren, maar zo nu en dan even snel een ris maken en je kan weer tijden vooruit en langzaam maar zeker groeit dan je verzameling! Deze zijn in ieder geval erg leuk, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke siggies! Kan me voorstellen dat je stopt. Er zijn zoveel andere leuke dingen te doen.
  Groeten, Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms moet je keuzes maken in je leven hoe vervelend en moeilijk ze soms ook zijn... Er is te veel moois te maken!!

  Goed idee van je boekje dat je deze mee kan nemen naar de winkel om zo lapjes te kiezen. Hier heb ik nog niet eens aangedacht!!

  Ik denk dat ik nu maar anders ga reageren want met mijn google-account lukt het nog steeds niet....
  Hopelijk zo wel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat heb je snel gedaan Tertia, al 50 stuks. Weet je al wat je gaat maken van de Siggies?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt mij ook heel leuk, maar ook eenbeetje zonde van de tijd. Wat moet je ermee? Zag net ook nog even je sampler > prachtig! Wat heb je een mooie kleurcombinatie gebruikt! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie siggies Tertia.
  Weet je al wat je ermee gaat doen?
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ga ik even een schot wagen; wil je een siggy met mij ruilen? Ik sta nu bijna 2 jaar op de lijst en dit jaar eentje geruild.Mattie de Vries

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!