woensdag 8 juni 2011

Gegroeid

Tijdens het lekker lange Hemelvaartsweekend, heb ik ondanks de warmte toch nog wat aan mijn sampler gewerkt. De middelste rij heb ik eraan gezet en de vierde ligt al klaar om er ook bij te mogen horen!Wat ook gegroeid is zijn de groentes in onze tuin.Ik denk dat we na Pinksteren onze eerste eigen geteelde kropje sla kunnen gaan eten :-)
Het meest fascinerend vind ik toch wel hoe een courgette bloeit en groeit. Eerst komt er een gele bloem en opeens zie je daar een lang-stuk-groen-courgette-achtige-iets dat groeit.

Het zal mij benieuwen hoe alles zal gaan smaken.
Lieve Groetjes
Tertia

8 opmerkingen:

 1. Wat wordt je sampler mooi!!!
  Heerlijk groenten uit eigen tuin, eet er smakelijk van:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je sampler wordt prachtig. Leuk is dat toch, he. Om het te zien groeien.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt zeker een prachtige sampler! En heerlijk om te zien hoe alles in je tuintje groeit, hè?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet je sampler er prachtig uit!!
  Ja wat leuk... groenten uit eigen tuin. En meestal vinden kinderen ineens dingen lekker die ze anders niet lusten hahaha.
  groetjes, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet de tuin er goed uit zeg! Hier zie je nu al het effect van de regen. (ik heb geen watervoorziening in de buurt van m'n tuin, dus zat echt te springen om wat nattigheid)
  En je samplerquilt wordt echt schitterend, de kleuren zijn ook zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat raar, Tertia; ik had een reaktie achtergelaten, maar hij is nergens meer te vinden. Ik doe het dus maar over: ik vind je samplerquilt prachtig worden. Mooie warme kleuren ook. En je moestuin staat er ook heel smakelijk bij. Dat zal een lekker kropje sla worden met pinksteren :)
  Groetjes,
  Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gosh jouw sampler ziet er ook wel heeeeel erg fraai uit! Vind het wel leuk, steeds een nieuw blok maken en geen herhaling. Zo'n grote sampler staat ook nog eens op mijn lijst. Eerst een wat handzamer variant!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!