zondag 31 maart 2024

Heartsquare blanket

 Oh lalaaaa, dat is eventjes geleden.......Ik ben mijn blog niet meer super trouw bemerk ik :-(

Het leven werd even in beslag genomen door andere zaken, niet echt blogwaardig om over te schrijven. Daarbij heb ik met mijn tennisarm nog een lange weg te gaan. Maar ik kan je melden dat het de goede kant op gaat!!

En gelukkig haak ik ook weer! Oh boy wat geniet ik daarvan. Op dit moment is het écht een rustmomentje van de dag. Regelmatig zit ik op mijn #nieuwezolderplek (die allang niet meer zo nieuw is) in mijn eigen haakbubbel. 

Een beetje (zelf) liefde kon ik wel gebruiken


Op Instagram zag ik deze leuke heartsquare bij Lemondedesucrette voorbij komen.
Zo super schattig!

Tijdens het aanrommelen op zolder, viel mijn oog op een pak mini-bolletjes van Stonewashed en Riverwashed van Scheepjes. En opeens had ik daar het perfecte project voor :-)

Na een proefje, waarbij ik de heartsquares aan de zijkanten ga vast haken met een "join-as-you-go" methode (Angie naait ze aan elkaar, maar dat vind ik zo'n omslachtig gedoe) ben ik inmiddels met de echte squares begonnen.


Deze sliert gaat 17 heartsquares krijgen en dan zal hij ongeveer 1.53 meter lang worden en uiteindelijk iets van 1.17 breed.

Dusssss.....er is weer een nieuw dekentje in de maak :-)
" I Think I like this "


Kijk toch eens hoe enig dit gaat worden *-*
Ik ben helemaal in  - L O V E -  met deze hartjes squares!

En het fijne is dat er 2 squares uit een minibolletje (10gram) gaan en daarmee ga ik zeker genoeg hebben voor een afmeting van de deken dat ik in gedachten had.


Een haakschema voor deze lieve heartsquares vind je op het Instagramaccount van Angie. 
Klik HIER om naar haar account te gaan.

Lieve Haakgroetjes
Tertia