dinsdag 21 december 2010

Nieuwe blauwtjesIk heb mezelf even opgevrolijkt met nieuwe blauwe stofjes voor mijn klosjesvirus.
En natuurlijk een paar witjes erbij voor het echte klosjes effect. Er zit een lapje tussen met een vleugje roze....ik ben er eigenlijk nog niet uit of ik die ga gebruiken of dat ik deze quilt alleen blauw/wit laat.
Ik heb op het www al zitten snuffelen wat er zoal te krijgen is in deze kleurstelling en ik moet zeggen dat het super "veilig" is. Op diverse sites heb ik al prachtige blauwe stofjes gezien.
Maargoed, eerst maar eens deze lappies gaan versnijden ;-)
Door alle drukte rondom kerst zal ik deze blauwtjes voorlopig alleen nog maar kunnen aaien en strelen, maar na de kerstdagen hoop te kunnen tekenen en snijden.

Lieve Groetjes
Tertia

7 opmerkingen:

 1. Mooie stofjes ! Je kunt alleen blauw doen of wat stofjes toevoegen die qua kleur grenzen in de kleurcirkel, zoals groen en violet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Annelies, ik zat wel te denken om verschillende tinten blauw te gaan gebruiken. Donkerblauw, lichtblauw, aquablauw oudblauw enz en dat met wit. Zo krijg je toch één geheel maar wat niet te saai gaat worden.
  Thanks voor het meedenken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Tertia,

  Mooie stofjes, maar pppssst, niet op kwijlen hé :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige stoffen. En heerlijk na de kerst knutselen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lapjes. Ik heb ook van die leuke blauwe lapjes liggen.
  Gebruik ze voor de hexagonnen.
  Die liggen te wachten tot het weer voorjaar wordt, vind ik leuk werk om in de zomer buiten te doen. Maar moet er af en toe wel even naar kijken.
  Fijne feestdagen.
  Groetjes, Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Terray mooie blauwtjes heb je gekocht het is toevallig want ook ik ben aan een nieuw projekt begonnen en deze keer ook met blauw.Veel succes met de klosjes die op de foto liggen die zijn in ieder geval wel erg mooi.Groetjes en fijne dagen Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!