dinsdag 18 januari 2011

6 blauwe klosjes

Goedemiddag op deze druilerige middag.
Ik voel me gelukkig alweer een stuk fitter dan vorige week.
Afgelopen weekend lekker rustig aan gedaan en momenteel 's ochtends even extra vitamine C (bruistabletje) in nemen. Bij mij werkt dat als een tierelier en ik denk dat ik me daarom ook veel fitter voel.
Misschien heb ik ook gelukt gehad, dat de griep heeft aangeklopt maar niet verder is binnen gekomen en weer gauw is vertrokken. Het viel achteraf gezien allemaal dus wel mee.

Vorige week had ik een paar klosjes gemaakt en nog niet aan jullie laten zien. Het zijn er "maar" 6. Maar elk klosjes is er eentje, tussendoor steeds gemaakt dus het gaat ook niet zo vlug (en dat hoeft ook niet) Totaal kom ik daarmee op 12 klosjes.

En dan mijn nieuwste aanwinsten.....Blauw he ;-) Voor voorlopig genoeg stofjes om heel wat klosjes te kunnen maken, dus ik hoop niet meer verleidt te worden door deze blauwe makkers.

Vooruit......nog even een kijkje naar mijn klosgerei :-)
Lieve Groetjes
Tertia

7 opmerkingen:

 1. Leuk he klosjes maken, en dan die blauwe stofjes, lieve kleurtjes hoor, ik ben ook een blauw mens.
  Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie stofjes met hele lieve motiefjes.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een prachtige klosjes, Tertia. Ik vind ze enig, maar ik ben bang dat ik er halverwege de brui aan geef, omdat ik het niet leuk vind om alsmaar hetzelfde te moeten maken..Maar een klosjesquilt is geweldig om te zien.
  Fijn dat je weer opgeknapt bent.
  Groetjes,
  Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig die blauwe stofjes. Ik val ook altijd voor blauw. En ach zelfs al gaat het misschien niet zo snel als bij sommige anderen... Eeen bekend gezegde luidt niet voor niets: "Langzaam maar ZEKER.." groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige klosjes....
  vroeg jij nu over de dear Jane??

  De lapjes die ik kies koop ik niet ineens. Een eerste aanzet spaar ik en in de loop der tijd komt er nog wel eens een rode of roze bij....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Joke, blauw vind ik een mooie kleur, maar ik ben eerder een roze mens....Waarom ik niet voor roze heb gekozen is omdat ik een paar blauwe lapjes had liggen die proef werden voor de klosjes. In die kleur dus maar verder, maar het wordt mooi hoor :-)

  @ Rian, de klosjes is voor mij een tussendoor project. Gewoon lekker om er bij te pakken en straks in het zomerseizoen goed te doen op de camping. Ik stel mijzelf geen deadline, ik zie wel wanneer hij af is en heb ik een poos geen zin in klosjes dan even niet.

  @ Wilma, ja ik vroeg jou over de DJ bedankt voor het antwoord. Ik vind het zoooo lastig om de stofjes te gaan aanschaffen. Doe ik alles in ene keer van één serie of toch beetje bij beetje. Denk dat het laatste het handigst wordt. Welke kleuren het gaat worden ben ik inmiddels wel uit :-)

  Iedereen bedankt voor de leuke reakties, niet alleen op dit bericht maar door mijn hele blog heen.
  Dat maakt bloggen zo leuk he
  Lieve Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi blauwe klosjes heb je gemaakt, elk klosje is er een ! ! !
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!