vrijdag 21 januari 2011

Nieuwe look

Ik denk dat ik mijzelf even opnieuw zal voorstellen

It's me!! "Tertia" met een nieuwe lookHoewel ik niet zo graag op de foto sta wil ik toch (na lang wikken en wegen) jullie mijn nieuwe look laten zien.
Sinds gisteren ga ik weer met brilletje door het leven.
Ik en de bril hebben een soort van haat/liefde verhouding

Het begon toen ik zo'n 1,5 jaar jong was.
Lopen kon ik nog niet, omdat ik het dus niet zag. Vanaf het moment dat ik een brilletje kreeg zag ik alles en durfde ook te gaan lopen. Mijn bril heb ik nog nooit af gedaan want ik was veels te blij dat ik alles kon zien.
Maarja, kleine meisjes worden groter en ondanks dat ik de bril nooit af deed (ik kon ook niet zonder....)had ik een vreselijke hekel aan "dat ding".
Op 4-jarige leeftijd kwam ik van school en deelde mijn moeder mee "Later als ik groot ben wil ik ook glaasje in mijn ogen" De juf had contactlenzen en schijnbaar had ze me dat laten zien en uitgelegt.
Op 16-jarige leeftijd kreeg ik "ze" eindelijk dan. Wauw wat was ik blij en wat zag ik het goed.
Nu 20 jaar later stond ik voor de keuze, of nieuwe lenzen of een bril. De laatste tijd kreeg ik steeds meer last van mijn ogen, droogheid en wazigheid, het scherp zien ging wat moeilijker. Dus ik heb twee weken geleden een nieuwe bril uitgezocht.
Ohhhhhhh wat spannend en gisteren kon ik 'm dan eindelijk gaan ophalen, gelukkig heb ik tot nu ontzettend leuke en lieve reakties gehad.
Mijn bril en ik zijn weer samen :-)

Lieve groetjes
Tertia

14 opmerkingen:

 1. Ik ben zelf ook brildragend en weet dat het soms vervelend is, maar hij staat je HARTSTIKKE goed Tertia!!!Niks mis mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij staat je heel erg goed, hoor.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige keuze, de nieuwe bril! Hij staat je superleuk en vlot!
  Enne... niet meer te vergelijken met je eerste bril!
  Groetjes, Ageeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo nieuwe Tertia, aangenaam kennis met je te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je hartstikke leuk joh, ik draag ook al heel lang een bril, en ik durf je het niet te zeggen....al toen ik hem helemaal niet nodig had, zo,n klein John Lennon brilletje, ik ben dol op gekke brillen, heb ze ook nu steeds van dat gekke ontwerpersduo The uit Belgie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, Tertia, past helemaal bij je gezicht. Maar ik begrijp je ikke-en-de-bril verhouding helemaal hoor. Ik heb al zo lang als ik hem nodig heb een gruwelijke hekel aan "dat ding". Heb ook een jaar lenzen gedragen, maar daar konden mijn ogen niet meer tegen. (overgang, denk ik) dus: toch weer aan de bril. Maar eerlijk: 't went nooit écht. I voel hem heel de dag, en toch ben ik blij dat ik 'm heb.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een leuk brilletje Tertia. Het staat je heel goed. Ik draag ook een bril...als ik de deur uitga...zo gauw ik weer binnen kom doe ik hem af. Terwijl ik beter zie als ik hem op heb. Vreemd gedrag, ik weet 't, maar het stoort me dat ik de hele tijd 'iets' voor m'n ogen heb. Pfff kun je me nog volgen...? (hihi)

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij staat je ontzettend leuk!
  Een goede keus om die 'glaasjes' aan de kant te schuiven. Die last die je had zou waarschijnlijk alleen maar erger zijn geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Terray, wat een leuke vlotte uitstraling heb je met de bril. Ik had hetzelfde probleem met de "glaasjes". En ach een leuke bril versiert ook he.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. het staat je goed hoor! ik draag ondertussen ook al bijna 30 jaar een bril en kan mijn gezicht zonder niet meer voorstellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo tertia,

  Het staat je mooi hoor !!

  Ik en mijn mama gaan maandag terug naar de oogarts, ik zou ook een bril moeten dragen, maar goh waar ligt dat spel nu weer :-)
  Ik ben op 1 1/2 j geopereerd aan mijn ogen, dus zal er nu maar eens werk van maken, om mijn ogen wat beter te behandelen.

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijke spontane tante ben je! En je hebt een mooie uitstraling met jou brilletje...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Staat je hartstikke leuk, je ziet er lekker hip uit zo, gewoon je bril blijven dragen hoor.
  Bedankt voor je reactie op mijn blog. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha.. wat een verhaal ;o) Maar je kan het hebben hoor! De bril staat je hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!