dinsdag 25 januari 2011

Wennen

Wat een boel lieve, leuke reakties heb ik toch gekregen op mijn nieuwe look. Afgelopen weekend ben ik ook nog naar de kapper geweest dus ik zie er nu helemaal "nieuw" uit.

Maar foei, wat moet ik wennen aan mijn bril. Hij staat absoluut ontzettend leuk en daar ben ik ook helemaal tevreden over. Alleen de overgang van harde lenzen naar glazen dat gaat wat minder. Door de harde lenzen wordt je oogbolling als het ware "gevormd" Nu met bril hebben ze deze houwvast niet en veranderd er dus een hele hoop. Ik zie op dit moment erg slecht, hoofdpijn, pijn aan mijn ogen.....

Ik ben zojuist naar de opticiën geweest en die heeft alles nagemeten en inderdaad mijn cylinder is veranderd (die zorgt dat je scherp ziet) Helaas is dit een probleem waar ik even "door" moet. De komende tijden zal mijn oogbolling nog wel meer gaan "werken" Hopelijk zijn mijn ogen over een paar weken tot rust gekomen en dan kan hij meer voor mij doen. Tot die tijd is het écht door de zure appel heen bijten en regelmatig langskomen om alles na te meten.

Appliceren en stitchen gaat op dit moment totaal niet :-( Probeer enigzins een boek te lezen maar ook dat kost veel moeite.
Maar gelukkig heb ik het vertrouwen dat het allemaal wel goed gaat komen.

Lieve Groetjes
Tertia

7 opmerkingen:

 1. Nou, sterkte meid! Je nieuwe look staat je in ieder geval hartstikke goed. Jammer dat je nu even niet kunt handwerken of lezen...balen.Maar bloggen kun je wel, dan doe je dat toch !? Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tertia. He bah, wat vervelend nou allemaal. Ik heb zelf ook harde lenzen en een bril als reserv. En ik weet nog, dat toen ik die bril kocht ik eerst twee weken geen lenzen mocht dragen zodat de oogballing terug kon naar zonder lenzen. Pas toen werden mijn ogen gemeten voor een bril. Misschien is het daar bij jou mis gegaan? Ik hoop, dat het gauw weer bter gaat!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. pfffff, net een heel lang bericht zitten typen... lukt het plaatsen niet! Nou ja, nog maar eens opnieuw dan.
  Wat een ellende heb je van je nieuwe bril. En ik weet precies wat je bedoelt hoor... ik heb ook een hekel aan het dragen van een bril. Inmiddels heb ik al 30 jaar zachte lenzen, maar de laatste paar jaar vaak last van droge ogen en branderigheid dus ik ben bang dat ik er ook weer aan zal moeten geloven binnenkort.
  Met bril lijkt de wereld altijd gelijk een stuk kleiner, zo beperkt, ik weet niet precies hoe ik dat moet zeggen. Heb jij dat nou ook?
  Ik wil je trouwens nog graag even bedanken voor je lieve woorden op mijn blog... het doet me steeds weer zoveel goed!!
  Bij je labels zie ik dat jij best veel quilt... jeetje, ik ben al veel te lang niet bij je geweest geloof ik *bloos* Zometeen ga ik eerst even rondsnuffelen hoor.
  Zelf ben ik trouwens nog een blog erbij gestart dat 'Stokjes en Steekjes' heet. Daar ga ik alles plaatsen wat met handwerken te maken heeft en op dit moment staan er wat foto's en zo van mijn (allereerste grote) quilt. Ik vind het zo leuk om te doen!!!
  Misschien kom je daar ook eens buurten gezellig?
  lieve groetjes, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het ook gehad. Alle muren staan bol en trappen lopen wordt een gevaarlijke zaak. Maar gelukkig gaat het wel over en zie je straks alles weer scherp.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een lekker kort koppie. Sterkte met de ogen, gaat vanzelf goed komen hoor.
  Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend zeg. Lijkt me ook helemaal niet leuk dat je nu niet kunt handwerken of lezen.
  Hoop dat het snel beter wordt.
  De bril staat je wel heel mooi.
  Groetjes, Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi, inderdaad, je mag je opnieuw voorstellen... Maar het staat je erg goed! Leuk hoor, voelt denk ik erg nieuw...
  Ik hoop dat je inderdaad snel weer lekker kunt handwerken en lezen. Veel succes ermee. Groeten Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!