donderdag 6 januari 2011

Quality time

Wat genieten Kimberley en ik van onze vakantie. De wekker gaat niet absurt vroeg af, geen gehaast en gestress, lekker in onze eigen tempo de dag opstarten.

Gisteren hebben we onze logeetje weer naar huis gebracht.
Een dame op leeftijd maar het ging supergoed met onze honden. Doof, blind en volgens mij ook een beetje dement maar ze is een schatje hoor.En toen door naar de bioscoop. Meestal plannen we wel tijdens een vakantie een "uitje". Vanwege het koude weer leek ons een film wel leuk. Tegenwoordig kan je online heel handig reserveren. Zo ben je verzekerd van een kaartje, maar het was niet nodig geweest. In Deventer gaan de kinderen alweer naar school en zodoende was het absoluut niet druk. Maar de film was leuk en spannend!! (met natuurlijk popcorn erbij want dat hoort ;-) )

Het Geheim


Ben Stikker is acht jaar en vormt samen met zijn vader Koos het goochelduo Stikker & Zn. goochelshow. Probleem is alleen dat Ben veel meer talent heeft dan zijn vader, maar dat die laatste dat zelf niet helemaal doorheeft.

Koos goochelt per ongeluk Ben's vriendinnetje Sylvie weg, maar kan haar met geen mogelijkheid meer terugvinden.

Ben moet Sylvie proberen terug te vinden om het huwelijk van zijn ouders te redden en zijn vader uit handen van pers en justitie te houden.
Omdat we gereserveerd hadden moesten we wel de kaartjes een half uur van te voren ophalen. Geen probleem voor ons.
Zo had ik de mogelijkheid om, na het afhalen van de kaartjes en voordat de film begon, eventjes naar 100 rozen te gaan. In de walstraat, praktisch om de hoek van de bioscoop zit een quiltwinkel. Een alleraardigst maar klein winkeltje met prachtige stoffen.
Mijn zoektocht ging uit naar blauwe stofjes :-) Juist ja voor mijn klosjesvirus. Gezocht en gevonden. En zo had mijn kerstextraatje deze bestemming gevonden.4 FQ aan blauwtjes en 3 FQ aan witte achtergrondjes en een klein stukje witje kreeg ik kado!!
Met het klosjesquilt gaat het wel goed komen ;-)!!

Lieve Groetjes
Tertia

9 opmerkingen:

 1. Leuk dat je omschrijft hoe en waar het winkeltje 100 rozen eruit ziet. Ik bestel online bij Jeltje, Kaffe Fassett stoffen.
  Maar zou dolgraag een keertje bij haar willen kijken maar.... het is zooooover weg. Mijn man en ik zijn twee weken geleden voor het eerst in jaren naar de bioscoop geweest overdag, we zaten in het begin met z'n tweeën in de bios, later kwamen er nog twee stelletjes, dat is zo gek joh, een bijna prive voorstelling, maar.... we gaan zeker nog eens!
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Tertia,

  Wat klinkt dat geweldig leuk ség en twee vliegen in één klap ook nog :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Marijke, inderdaad, ze verkopen daar Kaffe Fassett stoffen. Mensen gaan er speciaal voor naar toe. Om eerlijk te zijn is dat mijn smaak niet, maar ze hebben ook vele anderen stoffen.
  Leuk te combineren dus als je eens naar de bios wilt ;-) Of wat denk je met Kerst, in de Walstraat is er dan het Dickens Festijn (wel druk)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige stofjes heb je gekocht voor je klosjes.
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt als een heel gezellig dagje met ook nog een hele leuke buit! Ben even naar het winkeltje gesurfd > Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superdag heb je gehad.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zeg, die blauwe stofjes! Heerlijk he, die quiltwinkels... zo genieten! Ben benieuwd wat je ervan gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, dat wordt altijd gewaardeerd. Dank je wel en tot de volgende keer!